Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (tanár-diák-szerelem)
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értem, hogy miért történik: régóta tanít egy tanárom,kb 30 évvel idősebb nálam, nincs felesége, de nem vagyok belé szerelmes, csak kívánom(újra).Néha nagyon szexinek találom, de amúgy szerintem nem az. De közben van egy fiú, akibe tényleg szerelmes vagyok kb másfél éve, ezalatt az idő alatt nem végeztem önkielégítést, előtte viszont igen és most újra (párnával szoktam csinálni, és közben mindig kitalálom hozzá a sztorit. Az ilyenekben soha sincs benne, akit igazán szeretek, szerencsére. Ez a tanárom viszont igen). Nagyon zavar ez a vonzódás, legszívesebben kitörölném az egészet, mert nem tartom jónak, és magamban is szeretném elrendezni, mert nekem ez így nem "tiszta" :) Mit tegyek? 18/L2013. nov. 28. 11:29
2/7 anonim válasza:
Szerintem a lányok a szerelmükkel inkább romantikus helyzeteket fantáziálnak ami a lelküket "elégíti ki". Ezekbe a "mocskos" fantáziákba az imádott hercegük általában nem fér bele. :))
3/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz, ha megmarad ilyen gondolati szinten és csak néha fantáziálsz róla.
4/7 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, miért ne fantáziálhatnál róla?
5/7 anonim válasza:
szerintem meg éljen a szex és majd elmúlik utána!;)
28/F
6/7 anonim válasza:
Nyugi,én is,és nyilván sokan mások is szoktak a tanárukról fantáziálgatni. A lényeg,h megmaradjon gondolati síkon,és hogy meg tudd különböztetni az álmodozást a valóságtól. Egyébként azért vonzódnak ilyen sokan a tanárukhoz,mert kevés vonzóbb dolog van egy tinilánynak,mint egy közvetlen,jófej,határozott,okos férfi,akinek még egy kis hatalmalma is van felette,ráadásul nem is szabadna rágondolnia. Kell ennél több? :) 18/l
7/7 anonim válasza:
Ha olyannal fogsz majd sexelni, akit valójában szeretsz , ezt az egészet elfogod felejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!