Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a sok önkielégítéstől nőttek meg a melleim? 19/L
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy maszti után feszülnek néha a melleim kicsit és pár hónap alatt láthatóan nőttek. Sosem voltam egy "csöcsös" fajta, inkább átlagos, ezért is lepett meg, hogy pont 19 évesen nőttek meg. Hízástól biztos nem lehet, azt máshol is észrevettem volna. Fogamzásgátlót nem szedek, mert nem élek nemi életet. Olyan 3-4 naponta szoktam önkielégiteni, és többször is sikerül elélveznem egymás után. Bocsi a kérdést, lehet kicsit hülyeség, de nem értem mi az oka a változásnak, ezért gondolok arra, hogy a maszti miatt van. Szerintetek?2013. nov. 28. 08:14
1/16 ASOT válasza:
Elképzelhető amúgy meg gondolom nem dugott meg senki ezek szerint szóval terhes nem lehetsz, szóval örülj neki azt annyi.
2/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi miatt lehet, ez van, örülj neki, mi is örülünk. :)
3/16 anonim válasza:
most mekkorák? kérünk előtte utána képet!
4/16 anonim válasza:
hmm hát végül is lehet, az megmagyarázná hogy nekem miért picik. :D
5/16 anonim válasza:
Azt tudom elképzelni, hogy a nemi hormonok rendszeres megnövekedett jelenléte okozza. De én nem tudok ilyen maszturbálás->mellnövekedés összefüggésről :) De akár igaz is lehet :)
Egyébként mit jelent a "sok" önkielégités? Elég relativ fogalom a "sok", mert a legtermészetesebb emberi tevékenységek közé tartozik, igy a kivánt mennyisége is némileg alkati kérdés. Mondhatni: amig kivánod, és jólesik önkielégiteni, addig biztosan nem sok :) (a test jelzi ha nem kell több)
6/16 anonim válasza:
4. akkor hajrá, ime a megoldás. Elég élvezetes módszer :D
7/16 anonim válasza:
Hát... nem. Keres más magyarázatot, mert ilyen szöveggel nem fogsz best sellert írni.
Amúgy még abban a korban vagy, hogy nőhet.
8/16 kiwi66 válasza:
Nekem is elég nagy mellem van és a családba senkinek. az önkielégítést én még unalmamba is csinálom,de nem hiszem,hogy attól van. tényleg örülj neki.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 28. 08:56
10/16 anonim válasza:
Össztrogéntől nő, önki miatt simán lehet. Lehet, hogy más miatt van, de azért tartsd meg jó szokásodat. Később hasznos lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!