Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek magammal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek magammal? (fontos, kérlek segítsetek)

Figyelt kérdés

18éves sràc vagyok és éretségi elött àllok,és nem tudok semmit szóval nem hiszem h vmi fényes lesz az éretségim.sztem a matekon kivül ami kettes lesz a többi mint hàrmas lesz(remélem).a gond az hogy gyengébb a memoriám mint az àtlag,nehezen tanulok és helyesen se tudok írni,tovàbbà az íràsom is elég nehezen olvashatatlan.

a fő baj h van kb 5-6milla adósàgunk ami ràm vàr h fizethesem.(szép kis minuszból kezdem az életet ugye?)

szóval az baj hogy nem tudom hogy mit dolgozhasak,mi legyen belőlem.

olyan állásra lenne szükségem ami havi 200ezer ft-t vagy többet hozna azért hogy megtudjak élni és ne dobjanak ki a lakásbol a szüleimmel együtt.

szóval abban kérek segítséget,h tudnàtok olyan munkàkat,àllàsokat ajànlani amikre alkalmas lennék és segítene a kritikus anyagi helyzetunkön?sajàt munkàtokat is ajàlhatjàtok ha jó lenne nekem,vagy adjatok tanàcsot h milyen pàlyàt kénne megprobàlnom ahol lenne esélyem munkàt szerezni.

jah és akik ezen az oldalon még panaszkodni mernek hogy jaj de nehéz nekem stb azok elöbb gondoljàk magukat a helyzetembe...

tehát bàrmi hasznos tanàcsot ötletet örömmel fogadok.

és igen,rosz kategória de máshol erre nem kapnék vàlaszt azt tuti.itt legalàbb biztosan elfogjàk egy pàran olvasni.és kérem a kedves moderàtorokat h ha lehet legalàbb csak erre a napra had maradjon itt a kerdesem...

2013. nov. 27. 22:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8#

semenyire nem értek a progtamozàshoz.egy word-t se tudol rendesen hasznàlni.

nem a tanulàsi módszerrel van a baj.

az a baj h amit megtanulok nagynehezen az nem marad meg.ezert kellet átszoknom arra h pl egy töri tzre két nappal elötte 6-6óràt készültem,megisirtam 5re aztàn 1hét múva már arra se nagyon emlékesztem h írtam belőle...

9#rendben,bármi ötlet jöhet:)

2013. nov. 27. 22:36
 12/19 A kérdező kommentje:

10#

ez nem örökség.

a lakáson van amiben élünk...

2013. nov. 27. 22:37
 13/19 CRANK0729 válasza:
Azthittem más az ok Neharagudj. Így más :/ Nem irigyellek.
2013. nov. 27. 22:38
 14/19 A kérdező kommentje:

nem kell sajnàlni engem:)

nem sirànkozni jöttem:D

csak írjatok hasznos ötlet,tanàcsokat!:)

2013. nov. 27. 22:42
 15/19 anonim ***** válasza:

"nem a tanulàsi módszerrel van a baj.

az a baj h amit megtanulok nagynehezen az nem marad meg."

Akkor de, a tanulási módszerrel van a baj. A jó módszerrel arra az időtartamra kell tudnod memorizálni, amíg szükséged lesz rá. Ha ez a dolgozat, akkor pont jó a teljesítményed. Ne becsüld alá.

A házon van a hitel? Már bocs, de akkor ahhoz neked semmi közöd. A szüleidé a ház, nekik kell kifizetni. Ha meghalnak, a házról lemondhatsz..

2013. nov. 27. 22:46
 16/19 A kérdező kommentje:

15#

szuleim munka nelkuliek.

és még sokàig fognak élni.

nem tudom most rendesen kifejteni h miert nem a tanulsai modszerrel van a baj de hidd el amire kepes vagyok azt teljesitem..

2013. nov. 27. 22:59
 17/19 A kérdező kommentje:

*közöm van hozzà mert én is nyomorgok.

most is csak azert van net a telomom mert tavaly 4.5 àtlag felet teljesítettem es kapok az önkormanyzattol ezert havonta 6ezer forintott aminek nagyon örülök!

2013. nov. 27. 23:05
 18/19 döglöttkanári ***** válasza:
Szerintem tanulj gépészethez kapcsolatos szakmát pl: hegesztés, CNC gépkezelő. Ezekkel a szakmákkal simán megugrod a kereseti kritériumot.
2013. nov. 27. 23:17
 19/19 döglöttkanári ***** válasza:
Vagy légy egy jó kőműves mert aki ilyenben nem egy szakbarbár azt megfizetik.
2013. nov. 27. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!