Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb szerelmesnek lenni, mint senkibe sem?
Figyelt kérdés
Én magamból kiindulva,ha szerelmes vagyok és viszonozzák,valahol bennem van a félelem, hogy majd kiszeret belölem és egyedül hagy szenvedéseim közepette:)
plátóilag voltam már 3 szor szerelmes és nagyon kinzo érzés.De az is ha egy kapcsolatban az egyik jobban szeret mint a másik.Szoval akkor a szerelem egy felesleges embert tépő érzelem?
2009. nov. 20. 21:57
2/8 anonim válasza:
Szerintem elég felesleges, vagy sajnálatos, abból a szempontból, hogy kifordulsz magadból.
3/8 anonim válasza:
Ha viszonzatlan akkor igen, felesleges és szörnyű érzés. Már tapasztaltam párszor, és az utolsóból nagyon nehezen jöttem ki... Ez van, de azért még reménykedek..
4/8 anonim válasza:
"ha egy kapcsolatban az egyik jobban szeret mint a másik"--> ez a legalja. Ennél még az is jobb, ha egyedül van az ember, vagy a plátói "szerelem". Tapasztalatból mondom, sajnos :S
5/8 anonim válasza:
Ez így hülyeség ettől félni. ha mégis kiszeret majd jön más. Nem dől össze a világ.
6/8 anonim válasza:
az első válasz hatalmasnaaagy, ez most nagyon kellet XDDD ááá XDD
amúgy: viszonzatlanul voltam már szerelmes párszor, hát elég szar, de szarabbul éreztem magam mikor több éven át még ugy se voltam szerelmes és még fantáziálni se tudtam, még álmaimban se volt kivel együtt lennem. Am meg azóta is keresem azt aki engem is úgy szeret majd mint én őt
7/8 anonim válasza:
Nekem jobb volt senkibe sem, mint viszonzatlanul szeretni... A z gyötrő volt két éven át. Aztán viszonozta az illető :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez kettős dolog... Belülről éget a fájdalom, hogy nem lehet a Tied, viszont mégis, mikor látod a mosolyát, az egész világon az a legszebb dolog ^^ tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!