Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jut el odáig egy nő, hogy a félénk, lúzer pasik lesznek az ideálja?
Ezek a nők amolyan lelkileg sebzettek és úgy gondolják, nem érdemelnek jobbat? Vagy egész egyszerűen egy sajátos elméletet állítottak föl, miszerint egy ronda, csóró és hülye, aki még egy nyúlbéla, lúzer is, jobban meg fogja becsülni? Vagy csak szánalomból vannak velük?
És belegondolhatunk, ha a nő így gondolkodik, később mit fog a gyerek tanulni az apjától, ha az egy sajnálatra méltó szánalmas "férfi".
Mert az ilyen férfi irányítható.Ha a nő egy kapitány, akkor jobb, ha nem választ hasonló férfit, mert agyonütik egymást.
Én szeretem ha félénk egy pasi.Könnyebb dolgom van vele.
Szerintem meg ez egy hülyeség.
Ki választ az alapján,hogy félénk vagy sem?Nem tudom kinek mi az esete, de ha van egy pocakos,szemüveges informatikus, aki még szőrös is, és félénk, meg van egy kigyúrt, borotvált kockahasú figura akkor az informatikust választod mert azt tudod irányítani?
Meg aztán egy félénk ember is feloldódik a baráti,ismerősi körben, tehát hiába nyúlbéla ha jól ismer téged és megbízik benned akkor neked könnyebben tud nemet mondani, mint egy olyannak aki mondjuk idegen számára.
Tény,hogy van akit könnyű/könnyebb befolyásolni, de senki sem választ párt ez alapján.
Én azért kedvelem jobban a csendes, félénkebb srácokat, mert a nagyszájú erőszakos idiótákból épp eleget kaptam otthon.
Nem tudom te milyen világban élsz, de a pénzes, kigyúrt, kihaénnem emberek ritkán értelmesebbek a visszafogottabb fiúknál, akik kapcsolaton belül még simán lehetnek határozottak, ez pedig épp eléggé férfias ahhoz, hogy vonzónak találja egy nő.
Aki neked nem tetszik, még nem ronda.
Amúgymeg én örülnék, ha a gyerekem hamarabb tanulna meg érvelni, mint izmozni.
Sajnálom, hogy a lánynak nem kellettél, legközelebb egy egyszerűbbnél próbálkozz.
22/L
ezek a jelzők nekem nem mondanak sokat
félénk:nem mer sötét szobában egyedül maradni vagy csak nem ugrik rá kapásból a csajra?
lúzer:azaz?hát ez a jellemzők összessége de magukat a jellemzőket nem tudjuk még helyén kezelni?
ronda:kinek mi a ronda,én speciel nem tudom megmondani egy férfiről hogy szép e vagy ronda mert én is fiú vagyok méghozzá hetero
hülye:ez inkább szitokszó
nyúlbéla:na ezt a valóságban arra mondják aki nem sért törvényt nem szeg szabályt, nem genyózik ...valamielyik nagyokos meg feltételezi hogy csak azért nem mert nem elég bátor hozzá, nincs benne merészség
amúgy azt gondolom a csaj csak kinőtte a "rosszfiúkra bukom" korszakot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!