Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt férfi webcam modellek vagy akik azok voltak?
Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy érdemes lenne-e belevágni ebbe.
Ahogy utána nézegettem az interneten, a lányok elég jól tudnak keresni vele, de fiúként mi a helyzet ? Ha fiú vagyok és otthonról csinálom ezt, akkor lehetséges hogy heti pár ezer forintot összeszedjek? Illetve milyen weboldalakat tudnátok ajánlani, ahol fiúként elég jól tudnék keresni?
Figyu, hogy fiúként mennyire tudnál érvényesülni, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy van egy ismerős pár (21/F és 18/L), akik jó ideig csinálták. A livejasmin-ra voltak regisztrálva, de egy idő után abba kellett hagyják, mert nem ment. A csaj szerintem egy kifejezetten dekoratív hölgy volt (most is az), tökéletes alak; szép, formás mellek stb. A srác kicsit véznább típus, de nem mondhatni rosszképűnek. Pár alkalommal rájuk kerestem (persze titokban) az említett oldalon, és "meglestem őket munka közben". Egészen jól csinálták, amit csináltak. Lényeg a lényeg, nem jöttek be a számításaik.
A lényeg itt azon van, hogy a fizető(!) nézőknek tetszedjél. Lehetsz akár Bard Pitt is, ha annak a perverz, 58 éves meleg férfinek nem jössz be, aki képes ezért fizetni. És ha nem tudsz jó pár fizetős kuncsaftot a képernyő előtt tartani minél hosszabb ideig, akkor vesztett ügyed van. Én akkoriban végig néztem például, hogy kik a legsikeresebb csajok az oldalon, és nagyon meglepődtem, amikor láttam, a legtöbben a nagy mellű, nagy fenekű kissé molett lányokat részesítik előnyben.
Bele lehet vágni, de hogy nem fogsz ebből meggazdagodni, az hotziher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!