Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt férfi webcam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt férfi webcam modellek vagy akik azok voltak?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy érdemes lenne-e belevágni ebbe.

Ahogy utána nézegettem az interneten, a lányok elég jól tudnak keresni vele, de fiúként mi a helyzet ? Ha fiú vagyok és otthonról csinálom ezt, akkor lehetséges hogy heti pár ezer forintot összeszedjek? Illetve milyen weboldalakat tudnátok ajánlani, ahol fiúként elég jól tudnék keresni?

2013. nov. 27. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudsz némi pénzt keresni, de fiúk fognak nézni!
2013. nov. 27. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, hogy fiúként mennyire tudnál érvényesülni, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy van egy ismerős pár (21/F és 18/L), akik jó ideig csinálták. A livejasmin-ra voltak regisztrálva, de egy idő után abba kellett hagyják, mert nem ment. A csaj szerintem egy kifejezetten dekoratív hölgy volt (most is az), tökéletes alak; szép, formás mellek stb. A srác kicsit véznább típus, de nem mondhatni rosszképűnek. Pár alkalommal rájuk kerestem (persze titokban) az említett oldalon, és "meglestem őket munka közben". Egészen jól csinálták, amit csináltak. Lényeg a lényeg, nem jöttek be a számításaik.

A lényeg itt azon van, hogy a fizető(!) nézőknek tetszedjél. Lehetsz akár Bard Pitt is, ha annak a perverz, 58 éves meleg férfinek nem jössz be, aki képes ezért fizetni. És ha nem tudsz jó pár fizetős kuncsaftot a képernyő előtt tartani minél hosszabb ideig, akkor vesztett ügyed van. Én akkoriban végig néztem például, hogy kik a legsikeresebb csajok az oldalon, és nagyon meglepődtem, amikor láttam, a legtöbben a nagy mellű, nagy fenekű kissé molett lányokat részesítik előnyben.

Bele lehet vágni, de hogy nem fogsz ebből meggazdagodni, az hotziher.

2013. nov. 27. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak azok vannak.
2014. febr. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!