Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előny vagy hátrány nálatok, ha egy pasinak hosszú haja van, (olyan vállig érő) és sötétebb színű?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 20:41
11/27 anonim válasza:
Előny :) Jobban mondva alap :D nekem nem jönnek be a "a borotvás kétcentis", szinte kopasz pasik...
12/27 anonim válasza:
Képet kérünk szépen! Alapból előny, de úgyis az összhatás dönt :)
13/27 anonim válasza:
Huuu de nagyon szeretem a hosszabb hajú pasiikat!!:D:D Először csak a hosszabb hajú fiúkat nézem meg:D De tényleg csak ha szépen ápolt,na akkor nagyon előnyös;)
14/27 A kérdező kommentje:
Huh, köszi lányok ez jól esett, csak paráztam egy kicsit hogy a hosszúhajú fiúk nem nagyon menők a lányoknál.:D :D
2009. nov. 20. 22:47
15/27 anonim válasza:
Abszolút előny... :) Meg, mint előttem írták, alapvető dolog... :)
21 l
16/27 anonim válasza:
Egyértelműen előny, sőőőőőőőőőőt!!!!!!!! Nálam tuti befutó! Nem az én pasim vagy véletlenül?! :P Hány éves vagy? :)
17/27 A kérdező kommentje:
18 vagyok:D
2009. nov. 21. 08:27
18/27 anonim válasza:
18 vagy, hm...akkor nem! :P És mióta növeszted a hajad?
tegnap 23:45-ös voltam
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!