Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobjam fel ezt az uncsi kedd estét itthon egyedül?
Figyelt kérdés
25/L2013. nov. 26. 22:05
11/41 anonim válasza:
nekem jó a spagetti is..nem kell cifrázni :D
12/41 anonim válasza:
A francba, pedig szívesen megírattam volna mással... Na mindegy. És ha megkérlek, hogy olvass el és jegyzetelj ki néhány borzasztóan unalmas tanulmányt?
13/41 A kérdező kommentje:
akkor gyertek át fiúk egy óra múlva ;)
2013. nov. 26. 22:18
14/41 A kérdező kommentje:
kijegyzetelek szívesen , de nekem meg szakdogát kéne írnom, megírod helyettem ?:D
2013. nov. 26. 22:18
15/41 anonim válasza:
ha ezeket megcsinálod feleségül veszlek.:DD
16/41 anonim válasza:
Nem tudom, ki járna rosszabbul. :) Mikorra kellene a szakdoga? :)
17/41 A kérdező kommentje:
roli, neked kell kijegyzetelni meg spagetti? ennyi ?
korod ?:D
2013. nov. 26. 22:22
18/41 A kérdező kommentje:
tavaly áprilisra kell kb :DDDD
2013. nov. 26. 22:23
19/41 anonim válasza:
" rolii. válasza:
Rizibizit, sült krumplit, sajtburgert, rántott húst, egy kis tojás levest is.. Akkor pogácsát, beiglit, kalácsot, sajtos rolót, búrkiflit, képviselő fánkot, linzert, rigó jancsit.
Köszi"
:D 18
20/41 anonim válasza:
milyen szorgos vagy,ez tetszik.D: de legközelebb ebédre hívj :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!