Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy 160 cm-es lány kicsinek számít, vagy még átlagos?
Figyelt kérdés
Ti milyen magasok vagytok?2013. nov. 26. 17:41
11/25 anonim válasza:
Ha a 160 kicsi akkor én liliput vagyok! :D
12/25 anonim válasza:
Azt hiszem 160 még okés. Én 174 vagyok. Nézd a jó oldalát, legalább nem okoz túl nagy gondot nagyobb magassarkú viselése a párod mellett. Feltéve ha megvan legalább 170 és feltéve ha hordassz egyáltalán olyat. :)
13/25 A kérdező kommentje:
nem nagyon szoktam magassarkút hordani :/
2013. nov. 26. 17:50
14/25 anonim válasza:
Kicsi,de sok alacsony srác van.Nem lesz gond.
Én 183cm vagyok.
17/25 anonim válasza:
Viszont úgy vettem észre, hogy az alacsonyabb lányok legtöbbjének van valamilyen beütése amivel kompenzálni akar és ez az ami nekem nem tetszik. Nameg a szokásos dolog, hogy egy 150 centis lány minél nagyobb pasit akar, hogy "megvédje" ezért 2 méteres debellákra hajt... De persze tudom vannak kivételek, csak egyrészt nem is fair másrészt idétlenül néznek ki, ne mondja nekem senki, hogy "összeillenek".
18/25 anonim válasza:
Nekem pont jó, mert én is 160 cm-es vagyok.
30/f
19/25 anonim válasza:
Én pont ilyen magas lányt keresek. Én is csak 175cm vagyok:/ A mai lányok közül meg sok 170 fölötti.
20/25 anonim válasza:
19-es!
Ó, te szegény! "Csak" 175 cm-es vagy??? És akkor én mit szóljak a 160 centimmel?
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!