Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még férfi, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még férfi, aki a szép, karcsú, igényes, kedves nőket szereti, akik főleg pozitív tulajdonságokkal vannak ellátva? Vagy ennyire elterjedt ezeknek az ellenkezőjét keresni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 12:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2013. nov. 26. 13:02
 22/31 anonim ***** válasza:

"akik főleg pozitív tulajdonságokkal vannak ellátva"

Ilyen nő nem létezik

2013. nov. 26. 13:12
 23/31 anonim ***** válasza:

"szerintem meg"

Ezen jót röhögtem, kösz. :-D

2013. nov. 26. 13:20
 24/31 anonim ***** válasza:
hülye kérdés.....egy hülyétől.
2013. nov. 26. 13:25
 25/31 anonim ***** válasza:
....hülyék számára
2013. nov. 26. 13:27
 26/31 Zsófi77 válasza:
Kedves Kérdező! Bevallom, hogy néha én is azon gondolkodom, hogy miért van az, hogy a kevésbé szép meg az átlagos nők kelnek el hamarabb, lesz férjük, gyerekük és boldogan élnek, stb.. talán a szebb nőkhöz máshogy viszonyulnak a férfiak, sokan gondolják azt, hogy a csinos nők válogatósak, azért mennek később férjhez, nehezebben találják meg a párjukat. Van egy ismerősöm, az átlagnál jóval szebb, kedves is, házias is, de valahogy nem nagyon van szerencséje a szerelemben... a választ nem tudom, talán megközelíthetetlenebbek.
2013. dec. 30. 13:52
 27/31 anonim ***** válasza:
A kevésbé szép nők sem megközelíthetőbbek, de ha könnyebben hoznak kompromisszumot.. nem biztos, hogy jó partnert választanak, de lesz a férjüktől 1-2 gyerekük. Ez a sikeres párkapcsolatot jelentené? Egyáltalán nem biztos.
2013. dec. 30. 14:08
 28/31 anonim ***** válasza:
Miért, a negyven éves, én és a két még életbenlévő petesejtem társat keresünk nő, a minta kapcsolat?
2013. dec. 30. 16:02
 29/31 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek a 40 éves nők (is).

23/F.

2013. dec. 30. 21:32
 30/31 anonim ***** válasza:

Ja de nem ez volt a kérdés.

Hát az erőltetett de s.zar kapcsolat és az egyedüllét (de keresgélés) között mindenki maga állít fel sorrendet. Egy nem jól működő kapcsolat értelmetlen, ezeket meg gyerek tartja mindig egyben, szegény gyerek.

Inkább legyen akkor 40 évesen is szingli valaki, és elvben lehetne bármikor kapcsolata.. bár magunkhoz illő párt keresni, nyilván nem könnyű.. de olyannal erőltetni akivel meg nem jó.. két ember életét (+ majd a gyerekét) teheti tönkre.

2013. dec. 30. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!