Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy nő nem ambíciózus típus?
Mert nekem van rendes szakmám és állásom, hivatalban dolgozom, de az az álmom, hogy egy államenhelyen/kórházban dolgozzak mint állatorvosi asszisztens de érdekel az állatmentés is. Szívesen feláldoznám a mostani munkámat azért, hogy azt csinálhassam, ami igazán közel áll hozzám. A fizetésem most sem sok, tehát sokat nem veszítenék. Szerintetek butaság lenne, baj ha csak ilyen terveim vannak és nem álmodozom nagy
karrierépítésről?
Ez engem a legkevésbé sem zavarna. Örülnék neki, ha azt a munkát tudja végezni amit igazán szeret. Támogatnám!
22/F
Én a baratnomet cserelnem rad.;)
Egyebkent szerintem nincs ezzel semmi baj. Azt kell csinalnod amit szeretsz. En se azt csinalom amit szeretnek,de megtalalom az igazi munkahelyet ugy is.:D
Számomra nem lenne gond mivel megfordult már hasonló a fejembe nekem is.
Egyébként meg ez mi ha nem egy cél ?
Az a terved, hogy azt csinálod amit szeretsz és még jót is cselekszel.
Ez szerintem elég szép cél :)
Én azt mondom inkább keress kevés pénzt, de azért úgy dolgozz meg, h élvezed is minthogy sokat keress, de utálsz bejárni dolgozni.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!