Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Macsók vannak itt? Tanács kéne!
Köszi.
Arra értem a zsarolást, hogy burkoltan közli virágnyelven, ha megmondom az igazat neki kb, akkor utána ott hagy , le sem fog szarni. Meg kellene erősödnöm lelkileg, mert az évek során sokszor meghaltam már odabent. Alapvetően nem vagyok egy szociális ember, persze vannak barátaim, de leginkább csak érzelmi lekvárban ülök. Mintha sosem akarna kitisztulni az ég, átvitt értelemben. Tehát mintha megéreznék a nők rajtam azt, hogy sebezhető lelkű vagyok. Igazából az kéne, hogy jól felpofozzon egy ilyen macsó nőfaló figura aki megütne ha rinyálok meg ránevelne arra, hogy a nőket ezentúl se se szarjam, csak dugjam őket és ennyi. Lehet megváltozna avilágképem is és optimistább lennék. :) Ugyan voltak barátnőim, igaz nem olyan sok...egy ideje meg vagy olyan nők találnak meg, akik lelki sérültek, vagy olyanok akik palira akarnának venni. Nem tudom mi a gond, komolyan már röhögök a saját balf...ágomon.! :D
Hát, nem tudom. Nekem ment ez a "macsóság" egy baromi nagy átok. Évekkel ezelőtt egy nő nagyon durván kikészített, onnantól kezdve nem tápláltam különösebb érzelmeket. Akarattalanul építettem magam köré egy falat, amit onnantól kezdve 6-7 évig senki nem volt képes megtörni, egészen tavaly őszig, amikor megismertem egy nőt és egyik percről a másikra leomlott ez a fal, és megint úgy jártam, mint évekkel korábban. Ugyanúgy szenvedek attól, hogy valakit közel engedtem és kihasznált.
Ha talpra állok, nyilván újra felépül ez a fal és várom a következő nőt, aki majd tönkretesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!