Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem udvaroltok sokkal jobban a fiúknak?
Figyelt kérdés
Nem látom az aktivitást részetekről az életben!2013. nov. 25. 20:44
11/17 anonim válasza:
Persze...péniszt ne növesszünk???
Amúgy meg. Nem a ribiket kellene hajtani!
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, biztos a ribiket hajtom. Gyere ide, húzd fel a cipőmet és járjad az életem útját, hogy aztán belásd, ilyen hülyeségeket nem kéne írni. Peace!
2013. nov. 25. 21:38
13/17 anonim válasza:
Akkor tegyétek magatokba tisztába az udvarlás jelentését. Udvarolni a fiúk szoktak annak a lánynak, aki tetszik nekik és akivel szeretnék komolyabbra fűzni a viszonyukat.
Persze, egy normális lány erre fog lépni, de egy lány részéről nem beszélünk udvarlásról. Egyébként, ha kölcsönös a szimpátia egy fiúval, ki is mutatom neki, de egy ismeretlen vagy olyan fiúnak, akin nem látom cseppnyi jelét sem, hogy bejövök neki, nem fogok "udvarolni". Tegye meg ő a lépést. Én mosolygok rá, nyitott vagyok, próbálok vele szemezni, de az első határozott lépést nem fogom megtenni.
14/17 anonim válasza:
Ja, és egyébként sosem jelentett problémát, hogy nem tettem meg az első komolyabb lépést. Akit igazán érdekeltem és látta rajtam, hogy nyitott vagyok, az lépett felém. Szerintem ez így normális. És amíg ilyen téren pozitív tapasztalataim vannak, nem is fogok ezen változtatni. :D
15/17 anonim válasza:
Alapból nem értem a kedves kérdezőt miért ír ki olyan kérdést,amire ha valaki olyan választ ad,ami neki nem tetszik,akkor lehurrogja az illetőt. Amúgy meg az udvarlás a férfi dolga. A nő max jeleket adjon. De épp itt van elrontva az egész ismerkedési mizéria,hogy sok fiú elvárja,hogy neki udvaroljanak.Ha meg vki nyomul lány létére akkor meg az nem tetszik. Érdekes...érdekes
16/17 anonim válasza:
Ugyan már!:D Az a bajod, hogy Hamupipőke kosarat adott?:D milyen utat jártál te meg?:D na ne röhögtess:D
17/17 A kérdező kommentje:
Kapjátok be! :D
2013. nov. 26. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!