Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vírusos lett a gépem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vírusos lett a gépem, de rájöttem, hogy azért, mert a barátom szex videókat nézett. Tagadja, de szerintetek szóljak neki?

Figyelt kérdés
Magyarázott, hogy nem tudja, mitől nincs hang a gépen (tegnap este még volt). Mondtam neki,hogy biztos megnyitott olyan oldalt, amit nem kellett volna. Megnéztem az előzményeket és a keresőbe írta be, hogy sex és két fura oldalt nézett meg. Megemlítenétek neki? Szerintem dilizne, hogy miért kutakodok a gépen. Utálom, ha hülyének néznek. Ő használja inkább a gépet, én a telefont, de nem tudom, van-e jogom megnézni így az előzményeket. Azért néztem meg tényleg, hogy mi az, amitől vírust kaphatott és rátaláltam...
2013. nov. 25. 18:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hagyjam a francba? Vagy mi ? Engem akart hülyének nézni, azért hordott össze mindenféle hülyeséget.
2013. nov. 25. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:

És nem lehet esetleg,hogy az a vírus már előtte került rá a gépre csak most vettétek észre?most ezt nem viccből kérdezem,mert én már láttam sok ilyet.Értek ezekhez,azért kérdezem.Vagy kérdezzetek meg egy hozzáértőt,főleg ha más baj is van a géppel miért nem csináltatjátok meg,ha nem értetek hozzá?

Ezért mondom,szerintem az már előtte is ott volt a gépen,ha valóban vírusról van szó,de egy sima olyan dolog hogy nincs hang az nem feltétlenül vírust jelent.Ez lehet akár a hangkártya driverének nem megfelelő működése is,vagy csak egy sima némítást nyomtatok a hangra,és nem tudjátok hol kell visszaállítani,én még ezt is megnézném azért. :D De így látatlanba nehéz megmondani,ha látnám kb. 2 perc alatt kiderülne.

2013. nov. 25. 19:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha elmegy a hang a gépről, miért bökte rá egyből,mint aki tudja, hogy vírus? Valószínűleg az okát is tudja. Azért beszélt marhaságot, hogy átverjen. Ismerem, mással is ezt csinálja, akit átver.
2013. nov. 25. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ennyire durva a helyzet,de te ismered te tudod.Véleményem szerint nincs ekkora gond ott,és a leírtak alapján nem igazán tudta a valós okot,csak mondott valamit ami szerinte lehet.Amiket leírtál azok alapján egyikőtök sem ért hozzá igazán,de döntsd el mi a helyes akkor szerinted. :)
2013. nov. 25. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan, én vagyok az egyetlen, aki törli az előzményeket?! :D
2013. nov. 25. 20:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Ha más gépén nézek olyat, amihez nincs köze, én is kitörlöm.
2013. nov. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!