Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e? (Meleg téma)
Sajnos ezt le kell valahogy zárni. Meleg vagyok, s tudom miről beszélek. Ebből az üzenetből azt olvasom ki, hogy nem is találkoztatok, s messze is lakik tőled. Igaz én pont itt lakok a román határon..
De amit tehetsz felejtsd el stb. na jó, ez nem így működik, de ha van kedved erről beszélgetni írj privát üzenetet!
"15 éves, tehát a szexuális orientálódása még javában tar,"
érdekes, hogy ezt "hetero" kerdeseknel nem irják soha válasznak.
"15 éves, tehát a szexuális orientálódása még javában tart"
Meleg vagyok, és valamennyire igaz. Vagyis nem ebben a formában, ez így nem igaz, valószínű meleg a srác, de 15 évesen még nincs tisztában ezzel, és úgy tűnik, maga előtt se meri még felvállalni a dolgot. A legtöbb meleg olyan 18-20 éves kora körül jut el erre a pontra.
Szóval ez neki jó dolog volt, tisztes távolságban, camon kiélhette a kíváncsiságát, de talán picit megijedt magától is. Lehetne több is ebből, de nem most. Neki kell még pár év.
18/F
Hát én már 11-12 évesen tisztában voltam vele.
Az túlzás, hogy a legtöbb melegnél 18-20 évesen derülne ki, de tényleg akad 1-2 ilyen eset. Olyat is hallottam már, hogy valaki 13 évesen leszbikusnak vallotta magát, aztán később mégis pasizott.
Szerintem beszéld meg vele, lehet most esett le neki, hogy mi az, amit csinál, és megijedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!