Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézek ki úgy mint egy szerencsétlen?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Magas vagyok,sportos,van rajtam izom is..mégis egyszerűen ha képet/videót nézek magamról akkor abban ilyen totál szerencsétlenül nézek ki.Nincs féfias benyomásom.
De miért lehet ez? Mi hiányzik?
2013. nov. 24. 20:31
11/16 anonim válasza:
Én testalkatom is magas, vékony, sportos, nem tudom miért érzed magad gáznak...
12/16 A kérdező kommentje:
Nem a testemmel van a baj.Nem is vagyok vékony,a mellkasom,vállam,hátam elég széles.
Csak az összhatás egyszerűen sz*r.Olyan vagyok mint egy egy ázott veréb.
2013. nov. 24. 20:44
13/16 anonim válasza:
Ázott veréb xdddddddd Küldj képet privibe, és majd megmondom :) valszeg csak nem vagy fotogén.
14/16 anonim válasza:
Hááát nem tudom. Erre kép nélkül nem hiszem hogy tud bárki is válaszolni.
15/16 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, képet nyugodtan küldhetsz.
16/16 anonim válasza:
egy kép tényleg segítene. satírozd ki a fejed painttel, ha nem akarod h látszódjon. így nem tudunk segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!