Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti miben vagytok/alszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti miben vagytok/alszotok, ha a barátotok nálatok alszik?

Figyelt kérdés

most fog először nálam aludni, még nem feküdtünk le és nem is volt eddig semmiféle komolyabb petting. nem gondoltam mindenféle csipkecsodákra vagy ilyen jellegű dolgokra, de szívesen olvasnék ötleteket.

Vagy fiúk! mi az ami szerintetek jó ilyenkor? hálóing? póló bugyival?

köszi, 17/L

2013. nov. 24. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Aludj ruha nélkül, az bejön egy fiúnak
2013. nov. 24. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

póló+bugyi nálam az a favorit,és a barátod is dijjazni fogja szerintem,nem kell sokat vetkőztetnie ha esetleg egymásnak kívántok esni.:):D

17/L

2013. nov. 24. 18:05
 3/7 theBarbi ***** válasza:
100%

Ujjatlan póló, franciabugyival.

(a tanga nem túl kényelmes aludni)

2013. nov. 24. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Én mindig ugyanabban a pizsomában mint amiben amúgy is szoktam. Ha nála vagyok akkor meg hosszú póló és ennyi.
2013. nov. 24. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha nálunk alszunk az itthoni pizsim, ami vagy mesefigurás hálóing vagy póló+rövidgatyás pizsi. Páromnál az ő pólója plusz egy bugyi. 19L
2013. nov. 24. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Én már 14 éves korom óta egy hosszú pólót és egy nagyon rövid de kényelmes nadrágban alszom itthon vagy esetleg egy szál bugyiban.

Amikor a párommal alszom akkor többnyire meztelenül nagy ritkán egy bugyit felveszek de ennyi. Ilyen szexy pizsamáim meg fehérneműim nincsenek hálóingem soha sem volt szinte, és én nagyriktán csak akkor veszek fel alváshoz valamit ha hűvös van akkor is egy jó hosszú pólót meg alá egy bugyit de valamikor bugyit sem.

Ha a pároméknál alszom akkor egy jó nage ypólóját veszem fel mivel elég kövér barátom van és a pólója mindig leér a térdemig de nekem az tetszik mert kényelmes és ugyan akkor ha kimegyek éjjel a wc-re akkor nem kell attól félnem ha a szüleibe vagy nagy ritkán a nővérébe és annak barátjába botlok bele szinte egy szál semmibe vagy egy nagyon lenge öltözetbe ami szinte alul nem is takar semmit :)

2013. nov. 24. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Szakadt,elhasználódott póló meg boxer!

Ugyse lesz sokáig rajtam meg nem sajnálom ha elszakad! :)

2013. nov. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!