Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki magára tetováltatja a szerelme nevét?
hány ilyet kell letakarnom más tetoválással, ne tudjátok meg...
Kivételek mindig vannak, de kb százból egy... Hülyeség, ha csak egy percre is reálisan végiggondolja valaki.
65 éves bácsit ismerek akinek a karján van a felesége neve, tehat van kivétel..
nekem pl a számban van baratom neve, amitcsak annak mutatok meg, akinek akarom, csak par embernek mondtam el, nem leszünk együtt örökké de imádom hogy ott van es mikor szakítottunk sem fordult meg a fejemben hogy azt valahogy is eltüntessem onnan, ő az életem része most is, mert újból együtt vagyunk, miert bánnám hogy ott van ? ez nem vadidegen emberek véleményén múlik, vagy szamolasokon hogy 10ből 9 megbánja, ez csakis emberfuggo, de mondjuk én se tetovaltattam volna a hátamra vagy akárhova, ott senki sem látja, akinek nem mondom nem is tud róla, ez nekem és míg velem van párom, neki szól, nem másnak, ez az én bőröm, azt hordok rajta ami a szívemhez közel áll, mindenkinek jutott saját, dőntsék el, ki mit akar vele kezdeni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!