Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsek el egy tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el egy tőlem 30 évvel idősebb férfit?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki már jó ideje tetszik.Vagyis először csak tetszett,mondjuk,hogy vonzódtam hozzá, ez a vonzalom hol erősebb hol gyengébb volt,de hosszú ideig tartott.Aztán később jobban megismertem,és rájöttem hogy egy nagyon különleges,intelligens,okos és humoros férfi.Teljesen levett a lábamról,beleszerettem.Majdnem fél évig küzdöttem ez ellen az érzés ellen,de totál fölöslegesen.Minden szabad percemben ő jár a fejemben.Tudom hogy nem szabadna és azt is hogy nős és a világért sem akarnám tönkretenni a házasságát.Ő is kedvel engem,de persze nem úgy érez,mint én iránta.Tudom,hogy mindenképp el kell felejtenem őt,mert így megbolondulok,de egyszerűen nem megy...:(

2013. nov. 24. 00:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó,sajnos nagyon kevés ember gondolkodik így...
2013. nov. 24. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

És ez a baj.. Nem tudom mire jó lelkileg tönkre tenni 1 embert akinek már meglehet valami gondja ami miatt bánatos.. Ahelyett hogy egymás lelki békéjét rombolják az emberek ahelyett segíteni kéne egymást.. Csak van 1-2 elkényesztetett hülye gyerek akik azt hiszik hogy ők a jók.. Pedig ha anyuci és apuci nem lenne akkor ott halna meg mert azt se tudja hogy mit csináljon...

Na de hogy mostmár a kérdésre is válaszoljak..

Próbáld lefoglalni magad hogy keveset gondolj az emberre, hanyagold kicsit a társaságát és keress magadnak 1 korban és személyiségben is megfelelő fiút magadnak :)

#10 voltam ;)

2013. nov. 24. 01:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Arra jó példa a példa, hogy a kornak különösen nagy jelentősége nincs.

Én is épp tegnap csodálkoztam rá egy szintén kb 30-cal fiatalabb lányra, minden poént vett, amit különféle könyvekre, zenékre utalva mondtam.

nyilván sokkal közelebb van hozzám, mint az ütődött kortársaihoz, meg mint én a meszes agyú kortársaimhoz.

Nem lesz ebből semmi, az világos, de hát akár lehetne is.

Azzal a válasszal értek egyet, hogy amíg űr van, addig ő fogja betölteni (anélkül, hogy tudná, vagy akarná), szóval lépned kellene.

2013. nov. 24. 01:14
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

En hasonlo elyzetben voltam nemreg. Az illeto 16 evvel idosebb nalam de kinezetre nem latszott ez. Eveken at kacsintgattunk egymasra es raktaroztam ot az agyamba. Majd ugy alakult a dolog, hogy kozelebb kerultunk egymashoz. Minden nap eszembe jutott, nemreg veget vetettunk ennek. A tudat, hogy hazas epp eleg volt, meg a korkulombseg es a tudat, hogy soha nem leszunk egymasei.

Az urt egyedul egy masik ember tudja betolteni es nekem tobbe kevesbe ez segitett. Es van bennem annyi szeretet iranta, hogy inkabb beken hagyom minthogy felduljam a hazassagat.

2013. nov. 24. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Na, mit történt? Túl tudtál lépni rajta?
2014. okt. 9. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!