Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigy vagy arra hogy bárkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagy arra hogy bárkit megkaphatok és a hosszú szőke hajamra?

Figyelt kérdés
Egy csaj mondta ezt, igaz nem nekem de azt hittem dobok egy hátast ettől a szövegtől. Tény hogy szép csaj, vagyis ilyen plázacica: hosszú szőke műhaj, smink, szoli, műköröm, önbizalom a plafonon. És ezt mondta egy csajnak hogy "Irigy vagy a hosszú szőke hajamra amit ide-oda dobálhatok, a szépségemre, és arra hogy sok pasinak tetszem és bárkit megkaphatok". Milyen szöveg ez már?
2013. nov. 23. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
szánalmas szöveg. az eszére biztos nem irigy senki.
2013. nov. 23. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
na az ilyen engem nem kap meg :D nem szeretek a 100ból egy lenni.... ne félj 10 év múlva mikor a szerelmeddel autókáztok ő éppen egy kamionba fog beszállni dolgozni :D
2013. nov. 23. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

erre kellett volna mondani:

"ha már az eszedért nem kapsz meg senkit..."

2013. nov. 24. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Megkérdezném: És jól nyal a csivava?
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt kihagyta, hogy több kuki járt benne, mint ahányszor ebédelt.
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Ez 1 tipikus ri banc szöveg.. Arra nagy hogy minden nap más b assza és hogy hétvégente annyira leissza magát hogy arra sem emlékszik ki az a 6 ember aki megb aszta és ki az a 3 akit le szo pott.. Ès közben anyuci és apuci ba ssza a pi csája alá a pénzt..
2013. nov. 24. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Hosszú haj rövid ész

de ennek szöke akkor gondolhatod

az ilyen több faszt fogot mint kilincset és ne hogy azt hidd hogy tényleg elégedett magával azért ilyen mert nem az és ezzel akarja elnyomni a tökéletlenségét. szánalmas ..

2013. nov. 24. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:

valami ilyesmit mondtam volna

-igen nagyon irigy vagyok a... mit is kérdeztél nem figyeltem.

aztán a következő két mondatába közbevágtam volna és lassan de biztosan elveszem tőle a beszélgetés irányítását.

2013. nov. 24. 00:53
 9/9 anonim ***** válasza:
#6: igen, továbbá helyesbítsük már ki szegényt, legfeljebb egy bizonyos réteg az, ahonnan közel bárkit megkaphat. Engem mondjuk soha nem kapna meg egy ilyen "nő" sem, akiről messziről lerí, hogy mekkora ribi, és nem csak azért nem, mert van barátnőm.
2013. nov. 24. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!