Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek is úgy nézek ki, mint Bruno Mars? (KÉP)
2013. nov. 23. 23:44
21/25 anonim válasza:
Az ilyen embereken szoktam az egyik kezemmel a hasamat fogva, a másik kezemmel az illetőre mutatva, hangosan röhögni az utcán :)
Ma ki se kellett mennem az utcára ezért. Ismét jót röhögtem.
24/25 anonim válasza:
Inkább arra a Biberre hasonlítasz,de Brunora nem.
25/25 anonim válasza:
szerintem bárki bármit is mond te ku*va helyes vagy!!!! ilyen pasik jönnek be!! hány éves vagy egyébként???? van csajod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!