Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkaadóm azt mondja nekem, hogy szép vagyok, akkor tetszem neki?
húú az gáz :/
ha tovább csinálja vagy mást is akarna akkor fel lehet jelenteni;)
21 vagyok
gyerekekre vigyázok, tanulok velük, minden nap náluk vagyok
nem kell, de csinosabban öltözöm
van még egy lány aki jár hozzájuk, egymást váltjuk
Nyílván akkor ha csinosabban öltözködsz, ne csodálkozz ha a férfi meg akar környékezni..
Most hülye példa, de nem rég láttam pont egy ilyen részt a családi titkok, vagy a veled is megtörténhetben, most nem tudom melyikben nem is ez a lényeg, csak pont egy ilyen szituációt dolgoztak fel, hogy a fiatal csinos "gyerek csősz" lányt megkörnyékezte a férj.
Nem véletlenűl mondja, hogy szép vagy..
Bár ezt neked kéne tudni, hogy mégis milyen hangnemben mondja ezeket, szerintem felismerni ha csak udvariasságból teszi, vagy tényleg "flörtölni" próbál veled..ezt a hanglejtéséből is ki lehet szűrni.
Mondjuk mindenképp vigyáznék vele, mert nehogy sírás legyen a vége, még ha te nem is tehetnél róla!
Próbálj meg ne kirívóan öltözködni, de ez most már szerintem nem túl sokat segítene..
Ha meg továbbra is bókol neked, akkor kérdezd meg tőle hogy mégis miért teszi ezt?
Semmi hibát nem fogsz ezzel elkövetni..
És a másik lánynak is szokott hasonlókat mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!