Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű a Jack Daniel's karamell? Fiúk, ti örülnétek, ha Mikulásra ilyet kapnátok?
2013. nov. 23. 23:06
1/5 anonim válasza:
Gondolom mint a Jack Daniel's...
2/5 anonim válasza:
Mivel nem iszok,max dísznek lenne jó,de amúgy értekném.
4/5 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, és nem azért mert nem szeretem a piát, de Mikire szerintem nem való, meg italt ajándékozni amúgy is szerintem gáz.
Mert kb. semmi kreatívitása nincs az ajándékozónak, azt letudja egy üveg valami márkásabb szeszes itallal..
Egy márkásabb poló simán kikerűl az árából, és azt ezerszer többre tartom, mint egy 1-2 óráig tartó italt..
5/5 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Nem tartalmaz ez kb semmi alkoholt épp csak annyit, hogy meglegyen az az íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!