Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, gyakran néztek romantikus, szerelmes filmeket? 20L
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen okból? Mennyire zavar titeket,ha a barátnőtök romantikusabb típusú filmeket szeret?2013. nov. 23. 23:05
11/16 anonim válasza:
Gyakran? Ritkán! És azt is megválogatom, hogy mit, mert a romantikus filmek nagy része nézhetetlenül csöpög és nem engem céloztak meg vele, mint célközönséget.
Barátnővel szívesebben nézek, de akkor se mindent.:)
12/16 anonim válasza:
csak szerlmi csalódás után, vagy ha a párom akarja akkor szívesen de amúgy engem nem köt le, főleg h. egy perc után tudom mi lesz a vége :D
13/16 anonim válasza:
Ok a későbbi szex értsd kényszerböl.
Menyire zavar titeket ha a barátnőtök romantikusabb típusú filmeket szeret ?
Engem kb annyira mint a zsidókat Hitler,
négereket a Ku Klux Klan, kutyát a bolhák...
25 F
14/16 anonim válasza:
Mivel megveszekedett filmszereto vagyok, igy lenyegeben minden mufajt nezek, romantikus filmeket is.
Sajnos ez eppen az a mufaj, ahol talan a legkonnyebb a totalis giccs es oncelu szepelges zsakutcajaba bekanyarodni, ritkabb az, amikor sikerul okosan, intelligensen, eros karakterekkel, hiteles cselekmennyel kivitelezni a filmet.
15/16 anonim válasza:
Én gyakran, és azért, mert férfi létemre kicsit nőies, emocionális lelkem van.
16/16 anonim válasza:
Én szeretem a romantikus filmeket, de azért jó ha van benne valami akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!