Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiúk, milyen szülinapi ajandéknak örülnétek leginkább?
Nagyon jóba vagyok vele és nem soká itt lesz a szülinapja. Meg szeretném lepni vmivel. Gondolkoztam, hogy mit is adhatnák neki, de nem jukatam ki semilyen értelmes dolgnál. :/
Ilyet, hogy pénz, kaja (édeseget, csokit adok neki termeszetesen) vagy egyéb ide nem illö ajandékot nem szeretnék adni neki. Inkább vmi emlékezeteset, de tárgy jelegüt. (Hogömb, maci? stb..? O.o)
Vmi ötletet tudtok adni nekem?!
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Jukatam, Ez fonetikusan a Yucatán-félszigeti nyaralási meglepid akar lenni? -.- OMG!
Add neki magad szülinapjára!
Vidd el pialni es csajozni.
Lany vagy? Tetszik neked vagy csak a haverod?
Hát én a barátomnak a 24. szülinapjára + az 1 éves évfordulónkra is egyben vettem egy szívecskés bögrét, egy táblát a kedvenc csokijából, egy ajándék kártyát amin az áll, hogy ezen az egy napon igazad lehet :D meg egy olyan aprócska dobozkát amiben csoki van és rá van írva, hogy torta helyett boldog szülinapot! :)
Na és persze majd az esti szex.
Ez tökmjó, de nem járunk, én nem a pasim. (Bár szeretném :$)
De nem adhatok olyan ajandékot neki mint ha járnánk. :S
Aham... szar ajándék. Tudod ha így fogod fel akkor te még soha senki nem szerettél igazán. Nem az számít hogy mit kapsz hanem az hogy kitől.
És amúgy szar ajándék ötlet. Akkor kérlek, mondj valami nagyon jót aminek te annyira örülnél? Meg mellesleg mi mit kapunk tőletek?
Csokit, plüssöt, ékszereket.
1. utálom a csokit mégis kaptam az eddigi összes exemtől
2. plüss, porfógó semmi hasznát nem veszem
3. ékszer, rühellem sosem látni rajtam
4. mégis mindezekhez jópofát vágok és hogy miért? mert az számít kitől kaptam és hogy ő szeretettel vette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!