Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanátok az alábbi szempontok szerint? És miért?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan szépek de majd ezt kifejtem jobban. Először a jók és aztán egy rossz szempont.
a)-Okos, szép, jó a segge (fut, sportol), de osztálytárs.
b)-Okos, szép, brutál jó segge van (de nem a sportol), de idegesítően buzgó.
c)-A 3 lány közül a legszebb, de nem jó tanulo 2 tantárgyból bukásra áll, fiatalabb nálam egy évvel (ez nem baj) és sokat sportol .
A válaszotokat indokoljátok légyszíves !! Köszönöm :)
2013. nov. 22. 23:14
21/21 A kérdező kommentje:
Hát igen mivel a buzgó csajok nekem sem jönnek be ezért marad az 'A' vagy a 'C' de mivel én művelt ember vagyok (5-ös tanuló, plusz élsportoló stb) ezért belevágok az első azaz 'A' opcióba max nem jön össze :) Köszönöm azért a sok választ :)
2013. nov. 24. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!