Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van az osztályba egy fiú, akibe szerelmes vagyok.Néha szokott bámulni, meg sokat szoktunk beszélgetni.A többi fiú csúfol, de ő nem.Régebben ő is csúfolt, de már nem. A koromat nem akarom kiírni,mert csak trollkodnátok(tizenéves vagyok).2013. nov. 22. 18:28
1/3 anonim válasza:
Beszélgess vele többet(inkább személyesen),várj egy kicsit,ha tetszel neki akkor ő is nyílni kezd feléd.
2/3 anonim válasza:
Szia
Amikor 8os voltam velem is tortent hasonlo.az akkori uj osztalytarsam kivetelevel mindenki csufolt meg piszkalt.o nem.csomoszor nezett eleg sokaig meg mosolygott.nem igazan beszeltunk,de ha igen akkor nagyon rendes volt velem.total beleestem.de annyira izgultam,hogy mit gondol rolam,hogy egy ido utan mar meg se mertem szolalni elotte,pedig sok kozos volt bennunk.nagyon banom,hogy igy alakult,mert aztan nezhettem ahogy egyik evfolyamtarsunkkal osszejottek... Ne es az en hibamba es beszelgess vele,mindegy mirol :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 22. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!