Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a srác meleg lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a srác meleg lehet?

Figyelt kérdés

van egy srác aki tetszik nekem ,a villamoson úgy ült egy barátjával akivel kb még a wcre is együtt mennek ,na szóval úgy ültek a villamoson hogy ez a srác aki tetszik nekem rá rakta a lábát a másik srácra,az osztály teremben is így ültek,egyszer meg láttam őket az orcy kertben a srác feküdt egy padon a haverja ült és akkor is rá rakta a lábát.

lehet hogy meleg a srác ?vagy ti mire gondolnátok ezekből?

2013. nov. 22. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
meleg a srác
2013. nov. 22. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy jó haverok... mi is hülyültünk, meg még egymásra is dőltünk, de nem vagyunk melegek, bár azóta teltek az évek, ki tudja mi lett újabban a módi. Meg aztán ennyiből nem lehet leszűrni hogy homi-e vagy sem
2013. nov. 22. 16:16
 3/10 aspikami ***** válasza:
24%
Normális férfi nem viselkedik így. Forró a srác.
2013. nov. 22. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy csak nagyon jóba vannak ,vagy én már nem tudom
2013. nov. 22. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen idős? 17 év alatt jó haverok, 19 felett valószínű meleg
2013. nov. 22. 16:30
 6/10 A kérdező kommentje:
19-20 a srác a haverja 17
2013. nov. 22. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha meleg is a srác, valszeg együtt van a barátjával, nem sok esélyed van nála.
2013. nov. 22. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Alapvető esetben ezt nem lehet csak így ránézésre megmondani. Kérdezd meg tőle, illetve próbálkozz be nála ha van kedved.

Őszintén szólva, mikor csajok irkálnak ki ilyeneket hogy meleg vajon ez a srác stb. (mert ez már napi szintű kérdés) nagyon a falba csapnék.. hogy lehet valaki háta mögött , legtöbb esetben alaptalanul "ítélkezni" nem tudom felfogni....

A szexuális beállítottság nem ennek a függvénye..

2013. nov. 23. 06:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük. Esélyes, hogy csak hülyéskednek. Ha ezek meleg kapcsolatnak a kimutatása, akkor valószínűleg nem gáz számukra a kérdés sem, és meg fogják mondani. Ha azt mondja, hogy nem meleg, akkor szerintem nyugodtan próbálkozz nála. Ha mégis az, csak kamuzik, akkor az már az ő baja.
2013. nov. 23. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Már bocs,de nagyon általánosítóak vagytok:)

Én meleg vagyok,25.

De 1-2 éve fősulin volt közös órám más szakon lévőkkel.

És ott volt több fiú,akik szerintem jobban ismerték egymást,és meglepődtem mikor egymás ölébe ültek meg ilyenek,gondolom nem lehetett mind meleg,voltak vagy 8-10en egy bandában,szerintem heterók voltak.

Nekem fura ez.Én meleg vagyok,de nem ülnék senki ülébe,nekem ez olyan gyerekes viselkedés,független attól milyen nemű az illető.

2013. nov. 25. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!