Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srác meleg lehet?
van egy srác aki tetszik nekem ,a villamoson úgy ült egy barátjával akivel kb még a wcre is együtt mennek ,na szóval úgy ültek a villamoson hogy ez a srác aki tetszik nekem rá rakta a lábát a másik srácra,az osztály teremben is így ültek,egyszer meg láttam őket az orcy kertben a srác feküdt egy padon a haverja ült és akkor is rá rakta a lábát.
lehet hogy meleg a srác ?vagy ti mire gondolnátok ezekből?
Alapvető esetben ezt nem lehet csak így ránézésre megmondani. Kérdezd meg tőle, illetve próbálkozz be nála ha van kedved.
Őszintén szólva, mikor csajok irkálnak ki ilyeneket hogy meleg vajon ez a srác stb. (mert ez már napi szintű kérdés) nagyon a falba csapnék.. hogy lehet valaki háta mögött , legtöbb esetben alaptalanul "ítélkezni" nem tudom felfogni....
A szexuális beállítottság nem ennek a függvénye..
Már bocs,de nagyon általánosítóak vagytok:)
Én meleg vagyok,25.
De 1-2 éve fősulin volt közös órám más szakon lévőkkel.
És ott volt több fiú,akik szerintem jobban ismerték egymást,és meglepődtem mikor egymás ölébe ültek meg ilyenek,gondolom nem lehetett mind meleg,voltak vagy 8-10en egy bandában,szerintem heterók voltak.
Nekem fura ez.Én meleg vagyok,de nem ülnék senki ülébe,nekem ez olyan gyerekes viselkedés,független attól milyen nemű az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!