Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért találjátok undorítónak a piercinget egy lányon?
Mi olyan visszataszító benne?
Lehetőleg olyan fiúk válaszoljanak,akik undorítónak is találják.
Nekem is van nemiszervnél meg még máshol is ami egy hétköznap nem látható!
Eddig senkit nem zavart!
Na az intim piercingtől pedig kiráz a hideg, brrr. Először is, morális értelemben abszolút nagyot süllyed a szememben egy olyan lány aki odanyomja a pináját egy vadidegennek, hogy belenyomjon egy szegecset, gondolnám, oké na ezt is többen láthatták már mint a Niagara vízesést.
Továbbá, mi értelme van? Egy punci az szép, egy darab fém csak rondít az összképen meg azt is gondolnám, hogy oké az ott van és egész nap megy rá a puncinedv ami odaszárad és, tényleg igénytelen látszatot kelt számomra.
Ez van. És mivel a kérdés elsősorban a "magamfajtához" szólt de olyat mondtam amivel itt sokak lelkébe gázolok így máris alig várom a 0%-ot.
Mellesleg a képen található lány sem tetszik, a szemöldöke ijesztő. Nekem a szolidan öltözködő, szerény, félénk, szép, visszahúzódó lányok tetszenek kevés sminkkel.
De ugye ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan. Nincs bajom azzal, ha másnak tetszik de engem tényleg hagyjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!