Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek a néger csajok, inkább nők?
Figyelt kérdés
Itt most nem az afrikai, szudáni, eritreai stb születésű nagyon fekete és "primitív" nőkre gondolok, hanem elsősorban az európai, esetleg amerikai, már több generáció óta "bevándorolt" és asszimilálódott nőkre gondoltam. Akik már a nyelvet úgy beszélik, mint egy "őshonos", beilleszkedtek, normálisan élnek, dolgoznak, és már csak a bőrszíne utal arra, hogy "idegen".
Nekem igen, azért kérdezem,szerintem kifejezetten szépek, csinosak.
2013. nov. 22. 11:38
11/15 anonim válasza:
Ja , itt Mo-n egyébként , mennyire gyakoriak a néger csaj prostik , erről tudtok esetleg valamit ? Lehet megérni kipróbálni :D
12/15 anonim válasza:
A négerek, és az ázsiai nők között is vannak szépek/vonzóak! Nem a bőrszínétől függ az, hogy megtetszik-e vagy sem! Most nem azt mondom, hogy az összes bejön, de a fehér nők között is vannak bányarémek!
13/15 anonim válasza:
Nekem általában nem tetszenek, de pl. Rihanna az gyönyörű, meg van pár hozzá hasonló nagyon szép néger nő.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem jól néznek ki, jó lenne összeismerkedni egy-kettővel. Egyébként ettől függetlenül nincsenek háttérbe szorítva a "fehér" lányok sem, csupán a lehetőségek bővülnek ki, azzal, hogy néger lányok is a mezsgyémen vannak, és ez szerintem mindenképp előny. Kár, hogy nincs több belőlük Magyarországon, mondjuk a cigányok helyett. :D
2013. nov. 22. 19:28
15/15 anonim válasza:
A neten szörfölgetve összesen talán 1-2 olyan fekete lányt láttam, aki talán tetszett valamennyire és ők is a félvér kategóriába tartoztak. A tiszta fekete nőkben én semmi vonzót nem találtam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!