Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzk***a? Vagy ribi?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki minden buliban mással kavar.Van hogy egy este több fiúval is.De állítólag szűz még.Sok fiúnak bejön ez,de szerintem elég ribis.Nektek ennyi belefér ha buliztok? Mit gondoltok az ilyen lányokról?2013. nov. 21. 19:58
1/3 anonim válasza:
A pasik hamar megunják az ilyet. Aztán mikor elveszti a szüzességét, és rájön, hogy max. a pasik csak prszor rántják meg és ejtik, akkor belőlük lesz a legnagyobb pasikra fujtató egyed. Rendszerint egyedül végzik, hiába szülnek, mert nem kellenek a pasiknak hosszútávon, max. szeretőnek.
2/3 anonim válasza:
18yo Szűzk***a is evolving into... Ribi.
25yo Ribi is evolving into... Kiégett Ribi.
30yo Kiégett Ribi is evolving into... Útszéli Prostituált
40yo Útszéli Prostituált dies in AIDS.
3/3 anonim válasza:
Hát nem büszkén mondom, de én is ilyen voltam... Aztán elvesztettem a szüzességem, már próbálok figyelni, sokkal kevésbé kavargatok így. Amúgy egyetlen egyszer kaptam emiatt negatív kommentet, de olyan is volt, aki azt mondta ezzel nincs probléma, neki bejön ez a lazaság. Sok (talán az összes) szingli barátnőm ugyanígy viselkedik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!