Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/34 anonim válasza:
nemértem mér mondjátok h beképzelt, meg egoista. akárki tud akármilyen fejet vágni. énis tudok szűzkislányos fejet vágni, meg kur-vás fejet is, meg általános iskola első tagozatos kislány fejet, meg beképzelt plázapi-csa fejet is...:D
amúgy sztem nincs veled gond, rendesnek látszol.
13/34 anonim válasza:
Bocsi,de valahogy nem az a típus vagy,aki nekem bejön!Ha a hajadon változtatnál mondjuk,mindjárt másabb lenne az arcod,csak jó tanácsként(pl. tüsis felzselézett).
14/34 anonim válasza:
sötét a kép. tegyél fel világosabbat
15/34 anonim válasza:
akkor miért akarod,hogy mi a külsőről ítéljünk??
am sorry,de nem jössz be...
17/34 anonim válasza:
nekem bejössz..:D
talán azért mert olyan rossz fiús a tekinteted:P xD
19/34 anonim válasza:
nekem bejössz, jöhet az msn ;)
am hány éves is vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!