Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy a nők nem kezdenek olyan férfiakkal, akik nem jönnek be nekik elsőre?
Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen vagy az utcán megállít bennünket egy srác, hogy nagyon szimpatikusnak talál, nem szeretnénk-e vele ismerkedni/meginni valamit?
Mivel nekünk nem tetszik az illető, nem találjuk vonzónak, semmilyen érzelmet nem ébreszt bennünk (és netalántán épp dolgozni rohanunk), ezért megköszönjük, de visszautasítjuk az ajánlatát.
A kedves férfiú reakciója természetesen az, hogy kiír egy kérdést a GYK-ra: miért is nem adunk esélyt olyan fiúnak, aki nem tetszik első pillantásra, miért nem ismerkedünk velük? (nagyon sok ilyet olvastam már itt)
Kérdem én: ha ti előre szelektáltok, és csak azokhoz a lányokhoz mentek oda, akik tetszik nektek (mert nyilván ti sem a szürke, elhízott vagy igénytelen lányoknál próbálkoztok), akkor mi miért nem tehetjük meg, hogy mi is szelektálunk, és csak azoknak a közeledését fogadjuk el, akit mi is vonzónak tartunk elsőre?
"És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;)"
Tudom, h iróniának szántad, de ettől függetlenül igaz. Ki csajozik többet, a nők v a férfiak? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!