Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes így? Mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes így? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet a következő: menstruaciom utolso napjan szeretleztem egy honapja es ugye mar meg kellett volna jonnie tobb mint egy hete.

az aktus soran vedekeztunk, es nem is ment el bennem az illeto, viszont lecsuszott az ovszer de visszahuztunk, igazabol szerintem nem sok esely van ra, de mitol kesik? Hozzatennem hogy Nyar ota mindig kesik egy hetet kb, ez mar aggaszto, ilyenkor mindig megilyedek...

2013. nov. 19. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
lyuly
2013. nov. 19. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Latom nagyon elfoglalt lehetsz ha itt toltod az idodet, en e celbol jottem ide, te nem tudom mit elsz at, ajanlom olvass konyvet inkabb

Szerintem fel sem fogtad a kerdest vagy a sulyossagat, ne is haragudj de ostoba vagy

2013. nov. 19. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem valószínű, de ilyen esetben nyugodtan kezdd azzal, hogy veszel egy tesztet. Ha negatív, azután pedig esetleg nem ártana konzultálni egy nőgyógyásszal, hogy mi okozhatja ezeket a késéseket.
2013. nov. 19. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy nem vagy terhes. De el kell menni nőgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon, nincs-e valami a menstruációd késése mögött. Építő jelleggel annyit írnék még, hogy az ijed szó nem LY.
2013. nov. 19. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagy IJEDSEGEMBEN irtam igy:) nem szivesen mennek nogyogyaszhoz

Majd meg eldol a kedobbiekben

2013. nov. 19. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!