Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jó csaj egy hisztizős, buta, r*banc? 21/F
Hisztizős: igen. Minden csajban van alapból egy kis hisztisség, igénylik, hogy figyeljenek rájuk. Jó csajban, rosszban, mindben.
Buta: nem. Én találkoztam már rohadt jól kinéző és okos csajjal, mondjuk tény, hogy az ilyen általában egy ambiciózus, karrierista ribanc :D De vannak okos jó csajok!
Ribanc: a nagy többség, szerintem a jó csajok kb. 90%-a ribanc. 9% szereti játszani az elérhetetlen jégkirálynőt, és van 1% normális, de néha még azokból is kitör a ribanc vér.
én például nem vagyok hisztiző, buta ribanc.
akkor nyilván nem vagyok jó csaj sem :) fordítsuk meg a nagy igazságokat.
19/L
Minden nő hisztis, minden férfi érzéketlen bunkó.
Miért hisztesek a nők? Mert a férfiak érzéketlen bunkók.
Miért érzéketlen bunkók a férfiak? Mert a nők hisztisek.
Csak úgy általásnosságban :)
nem! jó csaj vagyok, nem buta, ribanc meg főleg nem! néha kicsit hisztizek de sztem annyi belefér
L17
Én csak hisztizek, de nem vagyok se buta se ribanc. Szóval ennyi erővel én is kérdezhetném hogy: Minden pasas szexmániás, hűtlen és barom? Tudom hogy nem, úgyhogy nem kérdezek ilyen hülyeséget.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!