Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen?! :O
Ne hülyéskedj már,számomra nagyon is jó pasi vagy! :D
Nem is értem, hogy normálisan kinéző pasik hogy juthatnak el addig, hogy önbizalomhiányukban ide jönnek kérdezősködni. Pedig a pasik elvileg ezeket jobban viselik, a csajok sokkal érzékenyebbek a külsejükre, sok a kritika. (úgy értem azok is, akikkel pedig semmi gond!)
Szörnyűek már ezek az elvárások. Épp elég hogy a csajoknak ez jutott, már a pasikra is kiterjedt? :S
Jó persze, elnézve azt a sok kis b*zit nem is csoda, és még büszkék is rá, hogy a felszínes csajoknak bejönnek... Ej, változnak a korok...
Pedig pont hogy Veled nincs semmi gond, nem kell itt önbizalomhiányoskodni. :D Hess-hess
Jólvannaaa megyek már :)
amúgy jól elvagyok a lányokkal, csak volt egy rossz napom és akkor tettem fel a kérdést, kíváncsi is voltam, nektek mi a véleményetek rólam. :) De jólesett, majdnem minden komment, meg is lepődtem hogy ilyen normális válaszokat kaptam, ráadásul te még jól ki is fejtetted a gondolataidat. Ezúton köszönöm szépen :) a legjobbakat.
:D Én már többször összejöttem szakállas sráccal, de járás során már kinyafogtam, hogy borotválkozzanak meg mert hosszabb csókoknál agyonkaristolták a bőrömet, ami bepirosodott és hámlani kezdett... :S
Szóval úgy néz ki bár tetszenek a szakállas pasik, a gyakorlatban nem volt jó viselet. :)
(szóval nyugodtan legyél csak borostás, vagy akár szakállas (persze túlzásokba ne ess :D), ha a csajnak érzékenyebb a bőre majd szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!