Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, mégis szemezget velem? Ő 18 éves én 13, Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szerintetek bejövök neki?
Szóval egyi vasárnap misén megláttam egy fiút, akkor még nem ismertem annyira, se látásra, pedig falubeli ő is. Aztán jött a Mindenszentek, akkor a temetőben láttam a családjával, akiket amint megláttam felismertem és rögtön tudtam hol laknak. E hét vasárnapján el is jött misére, szemezgettünk is, sokszor nézett rám+mikor elment mellettem egymás szemébe néztünk. Ezután tudtam meg, hogy barátnője van... wtf? szerintetek ezt mire vegyem akkor?
Ő 18 F én 13 L
2013. nov. 19. 16:20
21/23 PearlDiver válasza:
Még ha be is jössz neki, ne add alá a lovat. Senki nem járna jól vele, ha bepróbálkozna nálad.
24F
22/23 anonim válasza:
Attól még, hogy néz, nem jelenti azt, hogy tetszel is neki... Lehet, hogy azért néz, mert érdekesnek találja az arcod, vagy szépnek, vagy akár csúnyának.
23/23 anonim válasza:
Kérdező! Azóta semmi nem történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!