Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem értem. Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem értem. Lehet nem érdeklem már? FONTOS!

Figyelt kérdés

3 hónapja randizgatok egy sráccal, több éve ismerem, csak nem beszéltünk nagyon sokáig, mert nekem is volt kapcsolatom, meg neki is... Mindkettőnk nyáron szakított, hív moziba, de sajnos keveset találkozunk, tanulás meg minden :( és így mondta hogy nem tudja mit akar mert alig beszélünk, keveset vagyunk együtt, de tudom hogy tetszek neki, de valahogy... mintha arra várna hogy én lépjek. Mikor mozizunk rá szokta tenni a combomra a kezét, szerintem hogy fogjam meg, mert volt hogy úgy sétáltunk, és tudom hogy szeretne engem, mert mondta is, de mondta hogy nem csak neki kell kezdeményeznie mindig, mert úgy érzi mintha csak barátként tekintenék rá. Hozzá teszem már lefeküdtünk, amit én kezdeményeztem. Ő nem szokta erőltetni. Anyumat már úgy ahogy ismeri, de apumtól mintha tartana. Nem igazán keres, nem nagyon ír rám, jó néha, de szerintem arra vár hogy na most majd én..

Lehet hogy már nem érdeklem, vagy tényleg csak arra vár hogy most én lépek?

18L

2013. nov. 18. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez vicc, már ilyen dumákat is nyomnak srácok, hogy nem csak neki kell kezdeményeznie? :)

Én viszont azt mondom, ha egy srác nem teper érted és nem küzd a kegyeidért,akkor az nem vesz komolyan, csak talonban tart. Ha lépsz szívesen megdug bármikor, de te csak ennyit akarsz? :)

36F

2013. nov. 18. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebbe a szövegben kb 3x "elhangzott", h azt várja, h te lépj! AKKOR MI A SZ*RT AKARSZ MÉG HALLANI? Tudod, ha sokáig te nem nyitsz felé, akkor a pasi megunja a várakozást és inkább új prédát szerez.
2013. nov. 18. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért igényesebb csaj nem feltétlenül préda v. trófea akar lenni...
2013. nov. 18. 15:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát általában mindig ő keresett, én pedig távolságtartó vagyok, mondta hogy nem nyílok meg felé, alig beszélek magamról.. Én ilyen vagyok. 2 évet jártam egy sráccal, aki csúnyán átb*szott, mondta a mostani hogy neki most jó így.. Nem hiszem hogy talonban tartana,féltékenykedik stb..
2013. nov. 18. 15:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondta hogy mutassam be a szüleimnek, és hogy a volt pasim állítsam le, ha össze is jövünk, ne kavargasson bele a kapcsolatunkba. És hogy ő el tudna engem képzelni a barátnőjének, és hogy legyen a dolognak folytatása, ne álljunk meg itt. Szóval bíztatás kell?!
2013. nov. 18. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ok, akkor hívjad meg valamelyik hétvégén családi ebédre.

Srácok akkor tartanak egy lány apjától, ha úgy érzik hogy az apa kiolvassa szemükből azt, hogy lányukat csak kellemes játékszernek tekintik, nem pedig komoly kapcsolatnak.

Egyébként meg nyugodtan elvárhatod, hogy a srác kezdeményezze közös programjaitokat, tenyerén hordjon, sértésnek érezheted azt, ha pár napig feléd se szól. Egy jól sikerült randi után, elég ha kifejezed elégedettségedet, boldogságodat, de nem dolgod, hogy a következő randit Te szerezd. Ha már kapcsolat szintet eléritek, srác járhat hozzátok, akkor már mondhatod Te is, hogy örülnél ha átjönne hozzátok.

2013. nov. 18. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Volt már nálunk, anyukámat nagyjából ismeri is, ott voltunk diákmunkán ahol anyum dolgozik. Azt mondta amit leírtam.. hogy nem nyitok felé, és úgy kezelem mint egy barátot. (Igaz hogy nem nagyon közelítek felé)
2013. nov. 18. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:

És hát ugye mondta hogy mutassam be, de mikor mondtam hogy majd akkor elbeszélget apummal mondta hogy nem. :O

Mindig kérdezte milyen magas, nagydarab e, vagy sem, a barátai tudnak rólam, járkálunk el helyekre, a szülei is tudnak rólam, bár még csak egyszer láttam őket pár éve. És beteg voltam 2 hétig, akkor rám írt hogy mikor pótoljuk az elmaradt talit, mire mondtam hogyha majd meg gyógyultam szólok. Lehet arra vár :D

2013. nov. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!