Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem egy lánnyal, megkérdeztem mitszeretne és azt mondta hogy "barátság extrákkal" ez mit jelent?
Figyelt kérdés
18/f2013. nov. 17. 13:17
1/7 anonim válasza:
Amikor ráértek, összejártok dugni, és ennyi.
2/7 anonim válasza:
nézd meg a filmet és megtudod, bár a végén ott is összejöttek
Magyarul érzelemmentesen akar veled lefeküdni
3/7 anonim válasza:
nézd mega a filmet, de ne reménykedj hogy lesz belöle szerelem is ugy mint a film végén. Azt jelenti hogy csak barátok legyetek akik néha szexelnek. Tehát nincskapscolat semmi kötöttség, semmi féltékenység. Ha épp mindketen ráértek és van kedvetek akkor találkoztok és szexeltek. Ha te neked ez nem elég és barátnöt szeretnél, akkor ne menj bele ebbe a kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
az hogy baratok lehettek de nem fog veled jarni es csak akkor kelessz neki ha ba**ni akar
5/7 A kérdező kommentje:
Én szívem szerint többet szeretnék akkor most mit tegyek?
2013. nov. 17. 13:24
6/7 anonim válasza:
akkor jobb ne belekeveredni mert csak szenvedést fog okozni neked. jobb més most nem belemenni mert késöbb nehéz lesz kiábrándulni belöle.
7/7 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy több nem lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!