Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnem ha a baratom haverja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem ha a baratom haverjaival jo viszonyt sikerulne kialakitani, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szoktunk bulizni egyutt meg vannak programok ahova en is mehetek ha a baratom ugy gondolja.

Azt vettem eszre hogy van nehany haverja aki nagyon bir engem, es orulok nagyon hogy megkedveltek ilyen rovid ido alatt.

Viszont nagyresze nem fogad be, es furcsan mereget. Nem azr akarom hogy midenki engem ugraljon korbe, csak annyi hogy ne kelljen feszengenem kozottuk.

2013. nov. 16. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ajándékozd meg őket egy ingyen cumival
2013. nov. 16. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Első válaszán besirtam xD
2013. nov. 16. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
olyan mindig lesz, aki nem fog kedvelni...fogadd el a tényt! Egyesek mindig annak a nőnek fognak tartani, aki a haverjukat kiszakította a társaságból...mert nő jelenlétében nem ugyanolyan a buli!...és már rád is időt kell szánnia
2013. nov. 16. 04:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Első alkalommal, mikor bemutatta a haverjait, az egyikkel elég rondán összevesztem. Egész este beszólogattunk egymásnak, kötekedtünk, meg minden. Szegény uram olyan kényelmetlenül érezze magát, engem nem zavart.

Mármint... a többiekkel jól kijöttem, és amúgy sem félek attól, hogy valaki esetleg nem fog kedvelni, és ha az a valaki történetesen a pasim haverja, akkor így jártam, nem lógok velük olyan sűrűn.

Úgysem fog mindenki kedvelni, főleg, hogy van egy elég arrogáns stílusom, nem is akarom, hogy mindenki kedveljen.

Egyébként a vége az lett, hogy szakítottam a párommal és összejöttem a sráccal, miután jobban megismertem. :DD

2013. nov. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!