Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírtam neki hogy tetszik nekem most meg nem ír vissza?
Van egysrác aki tetszik és hát bele is zúgtam eléggé. Találkoztunk mint ismerősök/haverok és hát én megírtam neki hogy szívesen találkoznák vele úgy hogy megismerném "úgy" jobban meg hogy milyen aranyos, helyesnek stb tartom meg hogy nekem nagyon tetszik. láttam hogy elolvasta(facebook) és nem írt rá vissza semmit ez már hétfőn volt Miért nem ír? Akkor írja hogy nem akar esélyt adni egy ilyen irányú ismerkedésnek.
Én azt is megértenem persze szarul esne de nem tetszehet mindenki mindenkinek de akkor miért nem ír?
Hanna
Miért lett volna jobb személyesen?
Sajnos vannak ilyen emberek, akik ennyire semmibe veszik a másikat, hogy még egy választ sem képesek írni, vagy legalább annyit: nem.
Jobb, ha elfelejted.
hát szeméylesen azért látszott rajtam valamennyire hogy tetszik de nem mertem direktbe megmondani neki.
Igen lehet felejtős de én ennyibe nem akarom hagyni valamit csak írhatna
Szerintem felesleges még egyszer ráírnod.
Az, hogy egyszer írtál, az normális. Ő nem válaszolt, de végül is a nem válasz is válasz.
Ha újra írsz, még a végén te leszel a kullancs.
Bocs, a kullancsot nem rosszindulatból írtam!
Egyszer én is rápörögtem egy srácra, aztán eléggé megbántam, mert nagyon lejáratott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!