Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megírtam neki hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírtam neki hogy tetszik nekem most meg nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Van egysrác aki tetszik és hát bele is zúgtam eléggé. Találkoztunk mint ismerősök/haverok és hát én megírtam neki hogy szívesen találkoznák vele úgy hogy megismerném "úgy" jobban meg hogy milyen aranyos, helyesnek stb tartom meg hogy nekem nagyon tetszik. láttam hogy elolvasta(facebook) és nem írt rá vissza semmit ez már hétfőn volt Miért nem ír? Akkor írja hogy nem akar esélyt adni egy ilyen irányú ismerkedésnek.

Én azt is megértenem persze szarul esne de nem tetszehet mindenki mindenkinek de akkor miért nem ír?

Hanna

2013. nov. 15. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem jössz be neki annyira, és még annyira sem érdekled, hogy ezt megmondja. Bocs, de ez a véleményem.
2013. nov. 15. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges de ennyit azért érdemelne a másik hogy legalább egy NEM-et dobna vagy valami. Ez annyira rossz mert amikor taliztunk annyira jól elvoltunk, hülyültünk dumáltunk most meg még ennyire sem képes.?
2013. nov. 15. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
ez eléggé bunkósság tőle, úgyh hagyjad, ne is foglalkozz vele, ha ennyire nem képes,h visszaírjon vmit
2013. nov. 15. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Látod, ezért lett volna jobb személyesen! :)
2013. nov. 15. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért lett volna jobb személyesen?

Sajnos vannak ilyen emberek, akik ennyire semmibe veszik a másikat, hogy még egy választ sem képesek írni, vagy legalább annyit: nem.

Jobb, ha elfelejted.

2013. nov. 15. 22:28
 6/11 A kérdező kommentje:
ja sajnos tényleg bunkón viselkedik de szerintetek rá írjak? Nekem nem ilyen srácnak tűnt mármint amennyire megismertem tök ari volt. Most meg még válaszolni sem méltat pedig tök normálisan írtam neki szerintem
2013. nov. 15. 22:28
 7/11 A kérdező kommentje:

hát szeméylesen azért látszott rajtam valamennyire hogy tetszik de nem mertem direktbe megmondani neki.

Igen lehet felejtős de én ennyibe nem akarom hagyni valamit csak írhatna

2013. nov. 15. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges még egyszer ráírnod.

Az, hogy egyszer írtál, az normális. Ő nem válaszolt, de végül is a nem válasz is válasz.

Ha újra írsz, még a végén te leszel a kullancs.

2013. nov. 15. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs, a kullancsot nem rosszindulatból írtam!

Egyszer én is rápörögtem egy srácra, aztán eléggé megbántam, mert nagyon lejáratott.

2013. nov. 15. 22:35
 10/11 A kérdező kommentje:
ja akkor lehet nála a kussolás =nem hát ez baromi rossz. Komolyan így lehet csalódni valakibe akit eddig normális aranyosnak láttál. Á olyan rossz pedig én tök szivesen randiztam volna vele vagy ha neki nem tetszem tiszteljem már azzal hogy ír pl. Bocsi de nem maradjunk ennyibe ahogy vagyunk vagy ilyenek ez is válasz ......
2013. nov. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!