Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg "kellene" mondanom hogy terhes vagyok az exvőlegényemnek, akivel maradtunk barátok?
nem tőle, hanem a köv. szerelmemtől vagyok terhes.
szóval mivel megbeszéltük, hogy egymás új párkapcsolata, vagy magánélete tabu, hogy ne okozzunk egymásnak fájdalmat, vagy akármi, szóval csak az időjárásról, családról, önmagunkról beszélgetünk, tervekről, véleményekről, néha segítjük egymást tanácsokkal, stb.
múltkor látta, hogy van pocakom, utalt rá (nem valami szépen) hogy kismama lennék, egyelőre letagadtam.aszerint, ahogy megbeszéltük, hogy nem bántjuk egymást stb, magánélet tabu.
mivel neki nincs bnője, az én párom pedig elég zűrös sajnos, hol velem van, hol nincs a lényeg, hogy egymás lelki társai vagyunk valahol, tehát olyan kommenteket, hogy tartani sem kellene exszel a kapcsolatot,nem szeretnék kapni, mert nem látok benne logikát.
Én elmondanám neki.. Ugyan így vagyok az egyik exeemmel..Nagyon jó a kapcsolatunk. Néha úgy érzem, hogy ő még akarna tőlem valamit..de nem nagyon figyelek olyankor rá.. Tudja, hogy csak barátként maradhat mellettem. Lehet, hogy én is terhes vagyok még majd kiderül..de én biztos beszámolok róla. Mivel nagyon jól tudja, hogy minden vágyam egy kisbaba.Ha meg meg is sértődne..2-3 napnál nem bírná tovább hogy ne beszéljünk. :)
26/L
Ha barátok vagytok, akkor mond el neki. Ez még se olyan "magánéleti" dolog, hogy azóta megkedvelted az "anál"-t, pedig nem neki nem engedted.
Ez olyan ami azért nagyban módosítja majd a mindennapjaidat, az életfelfogásodat, a gondolkodásodat, az anyagi helyzeted, s a szabadidődet. Erről egy barátnak tudni kell.
Van egy leányzó, akivel én is hasonlóképpen tartom a kapcsolatot. Persze ilyen esetben jó lenne tudni, de valószínűleg azzal járna, hogy visszafognám az időmennyiséget amit beszélgetéssel töltünk. Mármint ott van az apuka, talán vele kellene foglalkozni, mert nem én fogom felnevelni a gyerkőcöt - még ha ilyen-olyan dolgokban adok is tanácsot vagy meghallgatom a napi gondokat.
#1 - az igazán okos gondolat, így lesznek az egyedülálló, húszas éveik közepén járó anyukák, akik csak a szüleikre számíthatnak... Biztosan én vagyok szűk látókörű, de én szívesebben nevelgetném a sajátomat, mint másét.
27F
én is így érzem valahogy, ha megmondom, minden kontaktot meg fog velem szüntetni. így könnyebb lenne elviselnie a "fájdalmát". meg ahogy ismerem.
habár ha azt nézzük társként sem állt igazán mellettem, hát most nem meglepő, hogy barátként sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!