Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés. Melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Lehetetlen jól megfogalmazni a kérdést, a végén úgyis mindenki azt ért anit akar. Figyelem, szóval: van két lány akiről tudod,hogy bejössz nekik. Mindketten szépek,viszont semmi különös. Melyiket néznéd, vagy esetleg szólítanád meg, amelyik nevet és nem fél a szemedbe nézni, vagy aki halványan mosolyog és nem néz arra, feltltelezed miattad. Azlrt kérdezem, mert ez elég gyakori, nem maga a szituáció, de a viselkedésformák igen. Nos, mit gondoltok?

2013. nov. 14. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A másodikról nem tudnám, hogy bejövök neki.
2013. nov. 14. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyakorlati válasz.Mind a kettőt mert punciból sosem elég.
2013. nov. 14. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az előbbit választanám.
2013. nov. 14. 17:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudod,hogy bejössz mindkettőjüknek. Viszont, viselkedésük nagyban mutatja a személyiségüket is,ennek alapján melyiket vállasztanád
2013. nov. 14. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőt.Miért nem lehet megérteni hogy ez a logikus válasz.
2013. nov. 14. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
hát, ha én már csak ilyen gondolatolvasó vagyok..
2013. nov. 14. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én utóbbit választanám, mert önbizalomhiányt gyanítanák, ami nekem is van. Egy magabiztos lány csak kihasználna és kidobna. Nem hiszek a szerelemben, csak abban, hogy két ember passzol valamilyen szinten egymáshoz.
2013. nov. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!