Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hol kezdődik a "husis" lány? (kép)
Figyelt kérdés
Annyiszor írják itt lányok, hogy "kicsit husis" "eléggé husis" blabla... de sosincs letisztázva, hogy kinek mi számít husisnak, így a kérdésekre sem tudok rendesen válaszolni.
Szóval: Nektek hol kezdődik a "Husis"?
Itt? [link]
Esetleg itt?
Vagy itt?
Életkort kérlek, hogy írjatok. Köszönöm!
2013. nov. 13. 22:44
21/30 anonim válasza:
22/30 anonim válasza:
Első képnél.
Husis = van raja fogni való, kissé hurkás, nem ártana feszesíteni.
23/30 anonim válasza:
Az elsőtől kicsit vastagabb, de a másodiknál vékonyabb az én szememben a husis.
26/30 anonim válasza:
nekem mindhárom bejön!
de a husis kategória a 2es.
27/30 anonim válasza:
3. után csorgatnám a nyálam :DD, de egyébként husis sztem 2.tól, 3. már szexi duci :D
28/30 anonim válasza:
Szerintem az első ( a legvékonyabb) olyan átlagos. Csinos. A másodikon sincs sok felesleg, de már husisnak mondható. A harmadik duci, de szerintem jó alakja van még ha nagy is a pocija vastagok a combjai. Olyan arányos. Szerintem nem gáz ő sem. Egyáltalán.
29/30 anonim válasza:
A husi az ott kezdődik, amikor a csajon van egy PICI felesleg. Kb. 3 kiló. Max. 5. Nagyon max!
30/30 anonim válasza:
Én az első kép kategóriájába tartozom. Én viszonylag elvagyok vele, a pasik szeretik. De nem értem, hogy miért kell azt mondani egy Nőre, hogy ,,zsírdisznó". Ezt nagyon utálom. Egy férfi is lehet ugyanilyen. Nem szépek ezek a megkülönböztetések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!