Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/90 anonim válasza:
A bőr nélküli, megnyúzott pénisz nagyon gusztustalan. Meg véres is. Akkor már inkább a bőrös...
12/90 A kérdező kommentje:
Jo mert ha nem szeretitek felhuzom rajta:P
2013. nov. 13. 22:04
13/90 anonim válasza:
Ó, te szegény kisgyerek, ezért fáradoztál ilyen sokáig? Ilyen nagyon vicces vagy? Szomorú smiley
Alázod még tovább magad ezzel a szánalmas szöveggel, vagy már vége?
15/90 A kérdező kommentje:
:)
2013. nov. 13. 22:09
16/90 A kérdező kommentje:
13 .vàlaszolo hány pénisz ment már el a szád mellet?
2013. nov. 13. 22:10
17/90 A kérdező kommentje:
Na mivan nem mersz válaszolni?:P
2013. nov. 13. 22:15
18/90 anonim válasza:
a 13.mas válaszoló vagy nem méltat már válaszra, vagy olyan szerencsés és már tovább állt innen.
én a 14es vagyok.
te pedig egy nyomorék, remélem nem tőlem kellett megtudnod
19/90 A kérdező kommentje:
14 .válaszolo És neked hány pénisz ment már el a szád mellet?szerintem sokat szoktál cumizni
2013. nov. 13. 22:20
20/90 anonim válasza:
kedves kérdező! megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
és, hogy anyukád miért engedi, hogy ilyen későn gépezz?
vagy valamelyik rokonod éjszakánként péniszt tömköd a pofádba, és azért akarod kibeszélni magadból ezt a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!