Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam meg a lányt? Bővebben lenn
Figyelt kérdés
Szóval általában egy buszon utazunk, nekem nagyon bejön, feltűnt, hogy mintha ő is nézne engem, de tanácstalan vagyok, nem merem csak úgy meszólítani.
1. Mindig egyedül van
2. Mindig olyan letört, tipikus nincs kedvem élni arc
Viszont nekem nagyon bejön. Hogy szólítsak meg egy ilyen lényt, szerintem zárkózott, magányos.
Tippek, esetleg tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 17. 20:10
1/8 A kérdező kommentje:
Lény helyett lány mielőtt ...
2009. nov. 17. 20:25
2/8 anonim válasza:
feltétlenül mosolyogjál.. mert valószínű hogy reggel utaztok 1üt és akkor senkinek sincsen olyan élet vidám arca.. hát elég nehéz lehet ilyenkor bármivel is leszólítani.. ha valahogy sikerül akkor próbálj vele beszélgetést kezdeményezni.. pl valami történt és arra reagálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy 17:30as busszal, olyankor azért általában megkönnyebültek, kicsit vidámabbak a diákok :(
2009. nov. 17. 20:30
4/8 anonim válasza:
Szia! Te is ezen a buszon utazol?!
5/8 A kérdező kommentje:
Tessék?
2009. nov. 17. 20:41
6/8 anonim válasza:
ülj le mellé mutatkozzál be és próbálj vele beszélgetni.. biztos felvidul tőle és jól eltudtok majd akkor beszélgetni.. bármiről.. ha kell le is ragadhatok 1témánál.. csak a végén ne felejtsd elkérni tel számát vagy msn címét
7/8 A kérdező kommentje:
Csak mi legyen az a téma? Nagyon zárkózott, csendes lánynak tűnik
2009. nov. 17. 21:02
8/8 anonim válasza:
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!!
Már leírtam...Szia! Te is ezen a buszon utazol?
Így kezdetnek fel tudod vidítani...
De azért ne reménykedj nagyon.
Minden szomorú lánnyal meg akarsz ismerkedni akivel egy járművön utazol?
Én sem voltam soha lelkes, ha buszon kellett "egyedül" utaznom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!