Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a magas férfiak találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a magas férfiak találnak meg mostanság?

Figyelt kérdés

Egy 190 centi feletti sráccal találkozgatok mostanság, aki mindig elmondja, mennyire aranyos, hogy ilyen pici vagyok (160 centi)

Előtte egy 2 m feletti sráccal voltam kapcsolatban, aki szerint szintén mennyire aranyos a magasságom, valamint a kicsi lábam (37-38)

Miért? :(

2013. nov. 13. 07:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es. A tánc és a párkapcsolat teljesen más. Persze, egy fellépésen tényleg jobb, ha hasonló magasságúak táncolnak párban, de egy párkapcsolatban nem a magasság dönt. Mondhatni teljesen mind1. Biztos rosszul érintett, de mindenkinek van ilyen az életében. Az hogy kinek mi az ideálja megint más téma. De nem szabad azt mondani egy pasira (akár mekkora is a magasságbeli különbség ő és a barátnője között), hogy biztos pedofil hajlama van - azért na... :/ (ezen akadtam ki főleg) A kislányos dologra pedig megint csak azt mondom, hogy magasságtól független. Egy magas lány is lehet egy deszka, emellett kislányosabb arcú, akkor most az is pedofil hajlamú, aki egy ilyen lánnyal jár?

Az a pasi, aki magas lányt akar; anya-komplexusos? mert ennyivel simán lehet.

Hamarabb mondanám, hogy egy jóval kisebb lánnyal érzi a dominanciát a pasi, minthogy a kislányokhoz vonzódik.

2013. nov. 13. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
2-es nem hiszem hogy azért pedofilnak kéne nevezni egy férfit, mert esetleg nem a dromedár lányok tetszenek neki.... és egy normális kapcsolatban miért kéne a másikat a hóna alá vágnia? egyébként általánosítasz, azért mert te láttál már olyat hogy egy nagydarabb állat meg egy kis plázacica 140 mély meg 30 kiló, az nem azt jelenti hogy minden magas férfinak ilyen barátnője van. mint írtam én sem vagyok magas, de látszik hátulról is rajtam hogy nem gyerek vagyok. van fenekem, mellem, csípőm. ha rám valaki azt mondja hogy kislány vagyok csak mert nem nőttem égimeszelőre az beteg. ja és az is aki magasságból ítéli meg az illető korát. mellesleg a legtöbb cipőm magassarkú ( 10 cm feletti) és fel tudom venni, szeretem is viselni. az már sokkal gázabb ha a saját esküvődre lapos talpúben kell menned akaratod ellenére, mert esetleg akkor a párod mint te.
2013. nov. 13. 19:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Teljesen félreértettétek amit mondani próbáltam. Nem minden magas pasi pedofil (sőt, nem is pedofil csak enyhe hajlamot látok benne a lenti esetben), aki alacsony lánnyal jár. És nincs semmi probléma az ilyen párokkal, egészségükre, de külső szemlélődőként az olyan párok és hangsúlyozom az OLYAN párok alapján jut eszembe, ahol a srác nagydarab, a lány pedig a gyerekosztályról öltözködik, mert az a kategória, hogy ruha nélkül lehet nőies, de ruhában pubertás előttinek tippelnéd. Ha van csípőd, melled, és NŐNEK NÉZEL KI testalkatilag, akkor továbbra is hangsúlyozom,hogy ez nem az az eset. De amikor egy nőre azt mondják, hogy cuki meg aranyos (jó, ez a szó határeset), hogy olyan pici, akkor nekem nem az jut eszembe, hogy de nőiesnek tekintik és azért mondanak rá ilyeneket. Így már átjött mit szeretnék elmondani? Ha nem megpróbálom jobban leírni, mert úgy néz ki nem sikerül érthetően megfogalmaznom. :)

A dromedárt azonban kikérem magamnak, én se nevezem az alacsonyakat hobbitnak vagy porbafingónak és nem is gondolom ezt róluk, maximum mondom ha engem is a magasságom miatt kezdenek sértegetni, amiről nem tehetek. Ha tehénnek vagy debellának hívnak az az én saram, miért nem mozogtam többet. De a magasság nem ilyen. És igen, érzékenyen érint. A fél kamaszkorom erről szólt, hogy próbáltam összehúzni magam, hogy legalább csak kicsit tűnjek ki a tömegből ne teljesen. Csak az egyetemen sikerült megtanulni, hogy nem valami elfuserált szörny vagyok és viselkedhetek úgy, öltözhetek úgy, mint egy nő és kihúzva, büszkén sétálhatok végig a folyóson/utcán anélkül, hogy megnéznének vagy kiröhögnének.

2013. nov. 14. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
most fejtetted ki először érthetően, hogy melyik párt tartod furának és melyiket nem. azért dromedároztalak le, mert te meg általánosítottál hogy az alacsony nők óvodások. így hogy leírtad elnézést kérek a dromedározásért.
2013. nov. 14. 08:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert mellőzöd az alacsony férfiakat , értsd ilyen 170 cm körülieket. Észre sem veszitek őket, nem kell ezt túlmagyarázni. A társkeresőkön tömegével vannak az alacsony 167-172cm férfiak, vajon miért is??
2013. nov. 14. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
azért mert nincs annyi vér a pucájukban hogy élőben leszólítsanak egy lányt. nézz körül, kevesebb magas van mint alacsony, de az alacsony fiúknak is vannak barátnőik....
2013. nov. 15. 07:36
 17/17 anonim ***** válasza:

"azért mert nincs annyi vér a pucájukban hogy élőben leszólítsanak egy lányt"

Még jó, hogy előtted meg azért panaszkodott egy csaj, hogy mit képzelnek a pasik magukról, hogy egyáltalán hozzá mernek szólni... :D Ettem is meg a női, logikátlan elméteket. :D

2013. nov. 16. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!