Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége annak, ha egy fiú a társaságomban gyakran beszél csúnyán? 19L
nincs jelentősége
sajnos én is elég csúnyán beszélek
Szerintem:
1. Neveletlen
2. Bejössz neki és azt hiszi ezzel felvághat (buta) :D
3. Nem jössz be neki, ezért nem érdekli, mit gondolsz arról, hogy csúnyán beszél-e vagy sem.
Nem tudom, azért kérdezed-e, mert tetszik neked a fiú, de sanszos. Szóval szerintem még ha rossz szokás is lenne, erőt vehetne magát. Ha tetszenél neki, de ki tudja..Vannak menthetetlen pasik (és nők is). :)
Nem az a baj ha valaki csúnyán beszél, hanem ha indokolatlanul.
Egyébként milyen szempontból van jelentősége? Mire érted?
#7-s vagyok:
Értelek, ha megkérdezed tőle, esetleg beszéltek róla az nem kioktatás. Egyszerűen akár kíváncsi is lehetsz arra, miért használ ilyen szavakat nők jelenlétében, hiszen ez tiszteletlenség. Egyébként is az, főleg nők jelenlétében. Szerintem.
Nem valószínű, hogy jó benyomást szeretne tenni rád. Sőt, szerintem egyáltalán nem érdekled. Ha pedig tévedek és érdekled, akkor elég idióta módon mutatja ki, valószínűleg érzelmi nyomorék, nem érdemes vele foglalkoznod, ez esetben :) Egy pasi nem gondolhatja, hogy egy nőnek/lánynak tetszik, ha káromkodnak előtte...Persze vannak ilyenek, szó se róla. Bár úgy gondolom, hogy az intelligensebb embereknek van annyi önkontrolljuk, hogy megválogatják a szavaikat, ha nem is minden esetben, de a legtöbbször igen. :)
Lényeg a lényeg: Én nem foglalkoznék ezzel a fiúval, nekem magasabbak annál az elvárásaim, minthogy egy olyan valakire pazaroljam az időmet, akitől nem kapok minimális tiszteletet sem. :) Majd írd meg mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!