Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ducibb lányok/nők lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ducibb lányok/nők lehet ezért elutasítóbbak?

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy az a nagyon kigyurt testalkatom van, és nem is mondaám szálkásnak sem, de azért látszik, hogy néha eljárok edzeni, szóval sportos. Nekem általában a kicsit ducibb lányok jönnek be, viszont nem volt még ilyen barátnőm se és úgy is érzem elutasítóbbak velem. Lehet ez az önértékelésük miatt, hogy inkább a saját testalkatukhoz hasonló párt tudnak csak eléképzelni? Főleg az ilyen tipusú lányok véleményére lennék kiváncsi. 23/F

2013. nov. 12. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elözökkel. Bar en se vagyok duci (a te megitelesed alapjan legalabbis), de ha egy normalisabb pasi nalam probalkozna, valoszinüleg nem adnek neki eselyt, mert nem hinnem el...

22L

2013. nov. 12. 21:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számít "normális pasinak", magamat nem tudom megítélni ilyen szempontból, de néha adhatnátok esélyt ha általatok olyannak ítélt is, de közeledni próbál:D, ha csak ismerkedés szinten is, abból még semmi nincs. Mondjuk én férfiként másképp fogom fel a közeledést, én jobban örülök annak ha egy lány közeledik, mint ti aki "naponta" több férfit ráztok le.:D
2013. nov. 12. 21:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Dobj ki egy képet megitéljük mi! :)
2013. nov. 12. 22:12
 14/21 A kérdező kommentje:
áh, a végén még kiderülne, hogy olyan ocsmány vagyok, hogy innen indult ki a kérdés is :D inkább nem reklámozom magam :D
2013. nov. 12. 22:21
 15/21 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Gondolod, hogy ezek a csajok (mi), akik egy komolyan közeledö pasinak is alig akarnake eselyt adni, majd kezdemenyeznek talalomra?? :D Neeem, sztem mi nem ez a tipus vagyunk. En legalabbis tuti nem. :)

2013. nov. 13. 07:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Pont azért írtam, hogy én jobban örülnék neki, mert hogy ez nagyon ritka.

Sose fogom megérteni a logikátokat, de lehet nem is akarom mert megijjednék tőle...:D

2013. nov. 13. 10:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokszor meg mi se ertjük...:)

11.

2013. nov. 13. 22:17
 18/21 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2013. nov. 14. 10:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Privátban küldesz képet ? :) kívàncsi vagyok
2013. nov. 14. 20:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sem csaj, sem ilyen típus.

Lehet hogy simán csak paraszt vagy...

2013. nov. 14. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!