Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit szolnatok ahhoz, ha leszolitana titeket egy az atlagnal szebb lany, akin latszik hogy rossz kedve van es megkerdezne titeket, hogy megolelhet-e?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 19:50
11/19 anonim válasza:
Olyan mint Loch Ness szörny. Egyiket se láttam még.
12/19 anonim válasza:
megölelném..és letapiznám a seggét
13/19 A kérdező kommentje:
aki nem, az kifejtene nekem?
2013. nov. 12. 20:26
14/19 anonim válasza:
Nemet mondanék neki. Mostantól ez lesz a divat? Ha rossz kedvem van, akkor csak ugorjak le az utcára egy ölelésért?
15/19 anonim válasza:
fura lenne elsőre de lehet engedném neki,persze aztán én is kérnék tőle egy szívességet ........:)
16/19 anonim válasza:
Nem örülnék neki, lehet, hogy fertőző!!!
17/19 anonim válasza:
Hát nincs mit kifejteni rajta. Miért ölelkeznék idegenekkel? Normális ember nem ölel meg egy idegent, és egyébként is lehet hogy ki akarnak rabolni vagy ilyesmi.
18/19 anonim válasza:
félnék, hogy csapda
amúgy megengedném, csak fokozottan figyelnék az értéktárgyaimra, mert én már csak ilyen anyagias farok vagyok
19/19 anonim válasza:
Tuti nem normális...biztos elküldeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!